Hur ska det gå för Jungfrun?

Jag får många mail och frågor från Jungfrur just nu. Det är i stort sett samma fråga som återkommer: ”Jag vill få ordning på mitt liv- men hur ska det gå?” (Tack Melissa Horn!)

Livet består av många delar men låt oss ta en generell blick på Jungfruns största trender under 2014:

Socialt år som blir spirituellt år

2012 och 2013 var starka karriärår. Framgångar och stigande i status var vanligt. Sedan förra sommaren har Jungfrun minglat och utökat sitt sociala nätverk enormt mycket. Vänskap, organisationer och nätverk har verkligen florerat i Jungfruns liv och närhet. Från och med sommaren, den 16 juli 2014, kommer Jupiter att flytta in i Jungfruns tolfte hus. Betoningen komme då skifta från supersocial till mer inre, spirituellt resande. Att skapa mer av en grupp-känsla av familjen kommer också kännas viktigt. En Familjen Trapp som håller ihop och som är som ett team, grundat på sunda värderingar. Samtidigt har Jungfrun banbrytande Uranus i sitt åttonde hus så personlig transformation står verkligen på schemat. Sexuella vibbar från det här huset kan ge fart på det intima planet. Likaså att reda ut relationer och begär.

Sätter du en partner på piedestal?

Samtidigt som Jupiter kommer lyfta fram en mer spirituell sida av Jungfrun, befinner sig också drömske Neptunus i ditt äktenskaps- och partnerskapshus. Detta kan indikera att man nu söker en mer spirituell partner men också att man ska vara på sin vakt så att verkligheten verkligen överenstämmer med den man sällskapar med, både i kärlek och affärer. Neptunus kan ju, som bekant, se till att måla allt i rosa, sätta sin partner på piedestal och göra en rätt blind för vad som egentligen försiggår. Glöm alltså inte att ta av er de där glasögonen lite då och då, särskilt om nära vänner och familj försöker säga er något om saken.

Saturnus utmaningar

Strikte Saturnus befinner sig i Jungfruns tredje hus. Här finner man syskon, grannar, kurser, kommunikationer och kontrakt. Studenter får kämpa för att nå goda studieresultat, grannar och syskon kan trilskas med en och förmågan att kommunicera med andra utmanas- att tänka efter före och säga det man vill, i så få ord som möjligt, underlättar. Saturnus kommer byta tecken kring jul i år och utmaningarna kommer att skifta till hemmiljön. Många Jungfrur kommer vilja flytta och/eller rena hemmet på olika sätt de kommande åren.

Jungfrun har något STORT projekt på gång

Ekonomiskt verkar Jungfrun har något stort på gång. Förmörkelsen den 15 april aktiverade det ekonomiska huset. Mars tillbringar ovanligt lång tid bland pengarna och eftersom han är involverad i veckans kardinala kors kan man misstänka att något stort är på gång att ske. Jungfrun tycks planera för något STORT. Det behövs jäklaranamma, drivkraft och mod. Mars i den här positionen ger dig allt detta. Jungfrun är normalt inte en gambler men Mars i den här positionen kastar sig gärna utför ekonomiska stup. Eftersom Mars styr över ditt hus som bl a kontrollerar lån och krediter är det möjligt att du sätter dig i skuld för ditt projekt. Använd dina pengar klokt. Lånade pengar är inte dina och de ska en gång tillbaka. Överväg noga om avkastningspotentialen verkligen finns i ditt projekt innan du kastar dig iväg. Skatteplanera noga, det gynnas av den här aspekten. Gåvor, testamente och kommissionsavkastning är också berörda- kanske får du pengar på något av dessa sätt.

Detta är generella tendenser för Jungfruns pågående planetaspekter. Jag hoppas de kan vägleda er Jungfrur/Jungfruascendenter där ute!

Fortsatt Glad Annandag Påsk!

  1. Assåå! Stämmer så bra! Har precis bestämt för första gången på 6 år att jag vill och ska flytta! =)

  2. Lionn skriver:

    Åh så intressant, skriv gärna om de andra tecknen. Gärna lejon/stenbock :)

  3. Helene skriver:

    Både spännande och kuslig läsning.
    Tack för tolkningen ❤

  4. Wow, det här var precis vad jag behövde. Jag ska visa det för min Yoga-PT som jag tar hjälp av ibland. Jag har bokat henne nu för att just ”komma loss” med allt som jag känner håller på att hända med och för mig – men behöver asanas och meditationer som hjälper mig att kasta loss. Bland andra saker. Det här ska jag läsa hela 2014. Tack från en Jungfru som kunde vara den du skriver om!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..