Överblick över alla stjärntecknen 2014

Gårdagens inlägg om hur det ska gå för Jungfrun gav mig, inte helt oväntat, önskemål om samma summering från andra tecken också. Jag vill idag därför bara påminna om att ni finner de generella tendenserna för varje stjärntecken i mitt årshoroskop 2014 HÄR.

Som vanligt läser jag alla era kommentarer, mail och meddelanden på Face Book. Det ger mig utmärkt vägledning när jag skriver blogginläggen. Stort tack för varenda en av dem. Men för idag, för rättvisans skull, ville jag hänvisa till årshoroskopet för alla tecknen.

Jag har känt av det kardinala korset rejält, det guppar på sjön skulle man lugnt kunna säga. Men, håller man sig hårt i relingen kan man faktiskt lyckas sikta torra land där en bit borta. Fortsätt med att ta in info, låt den bearbetas genom tankar och samtal. Att det tumlar runt och en dag är en sak som gäller, för att sedan ändras igen, tyder på att ni, och jag, valt en förändringens väg. De jobbigaste tidpunkterna i ens liv är oftast de mest givande i slutändan. Och det är en utmärkt tanke att påminna sig själv om. Snart har denna period passerat och vi kan skratta när vi tänker tillbaka på den. Håll ut lite till bara- vi når snart lugnare energier.

Kramar till er alla fina läsare,

Helena

 1. Men nej, enligt den där ascendentuträknaren du länkade till, så har jag ascendenten i Kräftan och inte i Lejonet som jag sett i en annan uträknare! Hur kan det vara så och vilken är mest pålitlig?

 2. I kväll blir det spännande :)
  Hur mår vovven?

  Hoppas du mår bra och att du har fint väder som jag har, helt underbart!

  1. Hej Jeanette! Vovven mår bättre, solen skiner och alla är glada! Fick precis iväg bokmanus till korrläsare och ser fram emot nya skrivaräventyr. Håller tummarna för dig ikväll!
   Kram Helena

 3. Sofia skriver:

  Här råder halv orkan

  1. Håll fast dig i något stabilt, snart lättar det! :-)
   Kramar Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..