Välkomna!

Jag har sprungit runt och fixat hela dagen. Först var det diverse ärenden i hufvudstaden som skulle uträttas, sedan snabbt hem för att handla inför grillkväll i solen och nu skramlar det i köket när desserten är på gång att förberedas. Vi har fått gäster och jag kostar på mig ett sådant där mer lätt, och framförallt kort, inlägg. Gästrummet är förberett, slog till med lite Mozart kulor och äpple för att öka på känslan av ”välkommen”. Kanske ingår konceptet ”att sova med mycket stor, kelig hund” också. :-)

Det har plingat till i telefonen flera gånger under dagen och jag har läst alla fina, spännande och kluriga kommentarer och frågor ni har skrivit samtidigt som jag stått i köttdisken, parkerat bilen och rört i potatis och rosmarin. Jag kommer på mig själv med att le, det är så fantastiskt roligt när jag får höra ifrån er! Jag ska göra mitt bästa för att besvara frågorna så snabbt som möjligt.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig fredag!

  1. AnnaH skriver:

    Hej Helena! Jag har väntat hela dagen på ditt inlägg…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..