Solen i Oxen

Jag fick en fråga om vad Solen i Oxen representerar och svarar gärna:

Nej, låt oss planera och begrunda en vända till…

Solen flyttade in i Oxen den 21 april efter att ha tillbringat en månad i eldiga Vädurens tecken. Om Väduren symboliserar fart och nystart så är Oxen mer av en passiv karaktär på stjärnhimlen. Att ha det lugnt och skönt och tänka på sin trygghet och bekvämlighet bör prioriteras, säger Oxen och tar lite extra tid på sig för att bestämma sig för vad hans nästa drag ska bli. Oxen överväger gärna noga och länge för att hitta en stabil grund för framtida planer. Verkar något osäkert gällande framtida avkastningsmöjligheter, drar han öronen åt sig direkt.

Det goda livet är belöningen

Oxen är också lite av en lyxlirare. Hans styrare är vackre skönhetsälskande Venus. Eftersom Oxen är ett jordtecken med stark koppling till natur och mark ger denna kombination, Venus och Oxen, gärna en förkärlek för jordiga, bruna färger, blandat med crèmevitt i hemmet- vita möbler och mustig mahogny är ett exempel. Uppdukade middagar där en härlig stek eller fin köttbit sällskapar med ett årgångsvin är sådant som tilltalar en Oxe. Ett välmående bankkonto som reflekterar alla ansträngningar som gjort för att bygga välfärd, likaså. Blanda dock inte ihop Oxens faiblesse för välstånd med lathet. Oxen sliter som ett djur på dagarna, just för att han ska kunna unna sig godsaker och sätta guldkant på tillvaron.

Vad Solen i Oxen uppmanar oss till

Solen i Oxen inbjuder oss alla till att satsa på att bygga en stabil grund för att vi också ska kunna leva som Oxen: arbeta hårt och ansvarsfullt för att sedan kunna komma hem till ett hem där vi verkligen är kungar eller drottningar för att njuta av det vi har uppnått. Med denna pågående energi är frågan vad vi alla nu går runt och planerar? Vad vill VI njuta av när vi uppnått vårt dagsverke och våra mål?

När Solen byter tecken till kommunikative Tvillingen den 22 maj, skiftar vår energi från tänkande och planerande till kontaktsökande och mer tjattrig. Vi kommer då vilja nå ut till andra och tala om våra planer för att ta dem framåt.

Solförmörkelse i Oxen-mer info imorgon!

Morgondagens förmörkelse infaller just i Oxens tecken. Hur de respektive soltecknen bäst använder sig av Oxens energi för nystartsmöjligheterna som månen och Solen erbjuder, kommer morgondagens inlägg, som utlovat, att handla om.

Hoppas ni har en härlig, solig måndag var ni än är!

Kram

Helena

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..