Sommarhoroskop 2014… och lite frågor ni ställt

1-12 maj blir det sommarhoroskop!

Från och med imorgon, den 1 maj, startar jag publiceringen av mitt stora sommarhoroskop 2014. Precis som jag gjorde med hösthoroskopet förra året, lägger jag ut ett tecken i taget per dag. Jag startar med Väduren och rör mig sedan framåt i zodiaken med Oxen, Tvillingarna, Kräftan osv. Alla tolv tecken kommer alltså kunna läsa sina horoskop absolut senast den 12 maj.

Skrivarfrågor får snart svar

Jag har fått intressanta frågor bl a om illustrationer till barnbok samt om mitt skrivande, vilket jag ser fram emot att skriva om i Boklördags första inlägg.

Och här finns jag på Face Book

En annan fråga är var man hittar mig på Face Book? Det gör man under sidan ”Helenas Horoskop”. Jag hade inte Face Book på många år- tyckte att det blev för jobbigt med alla uppdateringar och plinganden i mobilen. Men sen kom bloggen och jag fick ofta frågor om Face Book-konto. Så då startade jag på ny kula. Det är inte så att min Face Book sida är någon direkt högborg av hemligheter men det bjuds trots allt på en och annan bild samt kommentarer om vad jag pysslar med på dagarna, när jag inte bloggar. Varmt välkomna att svänga förbi om det låter tilltalande!

Skydda igelkottarna ikväll

Ikväll är det Valborgsmässoafton. Minns att igelkottarna gärna byggt bo i ris- och lövhögar under vintern. Vi kommer flytta vår hög med kvistar och grenar innan vi sjunger in våren tillsammans med oskadda igelkottar.

Glad Valborg till er alla!

Kram Helena

 

  1. Vad spännande :)
    Jag ska iväg på två resor en i början av juli och det blir inom Sverige, till släkten och den andra resan sker i augusti och till annat land :) Ska bli spännande att se vad stjärnorna säger om kräftan/lejonets sommar :)
    Ha en fin fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..