Sommarhoroskop 2014- Väduren

Stora förändringar sedan 2011

Uranus flyttade in i Vädurens tecken år 2011. Livet började fyllas av massor av förändringar och kan ha känts som om det bara ”snurrat på”.  Det har varit snabba, oväntade händelser som har gett dig många nya influenser som på ett sätt eller annat frigjort dig från sådan som du upplevde som något som höll dig fast och inte gjorde dig lycklig. Tendensen fortsätter under 2014. Du är också mer spirituell sedan 2012. Andlige Neptunus befinner sig i ditt tolfte, inre, hus och du fokuserar gärna på sådant som  man inte alltid kan se eller ta på. 2014 är ett starkt familje- och hemmet år till dess första hälft. Därefter kommer fokus ligga på skoj, flirtar och kreativitet.

Maj

Familjens och dina egna känslomässiga behov börjar ta mer plats. Du har lagt mycket kraft på arbete och det yttre livet de senaste månaderna men nu behöver du få landa i allt som pågår inom dig. Den 3 maj kommer kärlekens planet, Venus, att passera över din ascendent och in i ditt första hus. När planeten som symboliserar kärlek på det här sättet tar sig in i ditt första, ego-hus, är det som om kärlekspartners visar sig mer benägna att söka upp dig och göra allt för att du ska känna dig tillfredsställd och nöjd. Kärleken och du hittar en balans av givande och tagande. Venus representar även pengar, varför du kan få pengar och investeringsmöjligheter till dig som är väldigt goda. Att skämma bort dig med något lyxigt, vackert och sensuellt är också ett alternativ i maj. Allt sådant som gör att du känner dig vackrare och gynnar din personliga image är sådant som Venus får dig att dras till lite extra. En ta-hand-om-dig-månad fram till och med den 30 maj, kan man säga.

Juni

Trenden att fokusera på ditt inre och din hälsa blir starkare den här månaden. Merkurius styr din hälsa och när han beger sig in i retroläge den 8 juni gör du bäst i att fokusera på redan inititerade hälsokurer, snarare än att bestämma dig för att testa en ny diet eller en ny läkare. Vila i det som är och minns att sakta ner för att fokusera på att få dina känslor att hänga med i allt som har hänt sedan årets början. Förra månaden var Venus i ditt första hus nästan hela månaden. Hon bytte tecken till Oxen den 30 maj och gick därmed in i ditt andra hus, ditt ekonomiska hus. Venus styr även detta hus varför hennes krafter är starkare här. Pengar och kärlek håller hand och du kan känna dig dragen till personer som har det gott ställt eller lever en livstil som är präglad av överflöd. Du attraherar även pengar. En balansmånad av att hinna ikapp med dina känslor, ta hand om din hälsa och hantera händelser angående pengar som inte kan vänta under månadens första vecka.

Juli

Det är dags för ett stort skifte. Våren har inneburit mycket stress, särskilt under den väldigt hektiska april då du knappt visste vad som var upp eller ner. Det kardinala korset börjar sakta släppa sin maximala stressinverkan på dig. Den här månaden kommer Jupiter (som styr ditt nionde hus av resande, förläggande, TV-sändningar, högre utbildningar och livsfilosofi) att lämna ditt fjärde hus och vända sitt fokus från ditt hus och din familj till sådant som du gör av rent nöjes skull.  Skiftet sker den 16 juli och innebär en ny ett-årig trend av en blandning av kreativitet, underhållning (teater, skrivande och sändningar på TV och radio) och förlagsverksamhet, juridik, utland och sådant som du vill arbeta med på en internationell nivå. Vad du än väljer mellan under året  så är det viktigaste att din passion finns med och att du verkligen gläds åt ämnet. Den 23 flyttar även Solen in i ditt femte hus, vilket ytterligare betonar att värme, skoj, barn och kreativitet står högst på agendan den kommande månaden. Och vilt flirtande gärna på en varm plats i utlandet! God PR, reklam och kommunikation på jobbet ger dig mer pengar fram till och med den 19 juli. Du kommer börja må toppen från och med den sista veckan i juli.

Imorgon publicerar jag Oxens sommarhoroskop.

Ha en fortsatt härlig dag (även om det är en ovanligt ruggig och kall 1 maj…)!

 1. Julia skriver:

  Hej
  Jag är fisk, mycket känslig och medial…
  Känner ofta på mig saker som jag ofta i efterhand upptäckte att det stämde.
  Får mycket upplevelser som jag ofta inte ens vågar dela med folk :(
  Skulle kunna förklara i evighet men vill inte skriva allt här för då skulle folk tycka jag är knäpp.
  Om man skulle vilja jobba med sin gåva som yrke vart skadan vända sig då?
  Undrar om jag kan maila dig vad jag upplevelse och förklara för dig.
  Du kanske förstår mig och tycker det är helt naturligt. Har brottats med detta hela livet och folk har aldrig förstått mig.
  Kram Julia

 2. Tar du inte med augusti? Skulle vara intressant att läsa om aug också :)

  1. Augusti kommer i augusti! Tar med det i hösthoroskopets tre månader. :-)

 3. Lionn skriver:

  Göra du personliga horoskop också? Tycker det är så svårt med generella för soltecken då det inte alls stämmer med ens egna hus!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..