Sommarhoroskop 2014- Tvillingarna

Pengar, pengar, pengar

Det har inte varit så pjåkigt det sista året, eller vad säger du? I alla fall inte när man ser till pengarna. Du har skaffat dig en mycket bättre inkomstgrund  och troligen utökat dina tillgångar genom att investera i något, såsom en bostad, sedan sommaren 2013. Det är turgossen Jupiter som rört sig genom Tvillingarnas andra hus. Jupiter är stjärnhimlens mest glada, positiva medarbetare. Han kryddar helt enkelt det område han vidrör med tur, framgång och flyt och sedan snart ett år tillbaka har han alltså fått ditt bankkonto att expandera.

Samtidigt befinner sig Pluto, även känd som ”låt-oss-transformera-den-här-situationen”-planeten nummer ett, genom ditt åttonde hus. Här finner man t ex krediter, gemensamt ägande, gåvor och testamenten men också lån, skatter och bidrag. Pluto rör sig långsamt över stjärnhimlen varför processen  för din ekonomi gällande de nämnda områden, spänner över flera år. Pluto här symboliserar att man blir av med något, eller är nära att förlora något, vilket leder till en pånyttfödd situation. Detta kan ske genom förlusten av någon som stått en nära, vilket kanske leder till ett arv, men också att man rent symboliskt lämnar en situation för en annan, som t ex en skilsmässa eller en underhållsfråga som reds ut och på så sätt ger en nystart till ekonomin kopplad till den. Den här tendensen har pågått i några år redan och kommer att fortsätta så i flera år framöver.

Den stora nyheten för i år är att Jupiter gör sig redo att flytta vidare, från ditt ekonomiska hus, till ditt hus där kurser, kortare, resor, mental stimulans och kommunikation befinner sig. Tvillingarna styr över just det huset så allt som du älskar, det som är kvicktänkt och informationsspäckat, såsom böcker, kurser och det skrivna ordet, kommer få en superdos av flyt och tur under det närmaste året.

Maj

Solen befinner sig i ditt tolfte, spirituella, hus sedan slutet av förra månaden. Allt som är intuition och healing av känslor och kropp, lyses upp av Solen. Kanske har du större lust att sitta hemma och meditera än att träffa vänner. Det tolfte huset kräver lite ensamhet, för att kunna landa i allt som skett det senaste året. Du summerar, reflekterar och gör dig redo för att snart sätta fart mot nya mål med dessa nya erfarenheter i din ryggsäck. När Solen träder in i Tvillingarna den 22 maj, är du klar med att titta i backspegeln och trycker gasen i botten. När du kör fram lyser glädjen och målmedveten i ditt ansikte. Du har nya mål och planer att styra mot nu. Att få utstråla denna lycka och tillit är oerhört attraktivt så kanske får du lov att stanna din bil när potentiella flirtar vinkar åt dig. Det är mycket möjligt att de som attraheras av dig är starka personligheter med egna, stora mål som du känner via nätverkskretsar såsom organisationer och/eller välgörenhetsföreningar. Förvänta dig skoj och njutning, men inte nödvändigtvis något jätteseriöst. Ni har ju båda så mycket på gång.

Juni

Juni bjuder på två vackra skiften på stjärnhimlen: du blir än mer attraktiv och snygg i andras ögon OCH du får en extra dos av pengar som vill leta sig ned i dina fickor!  Efter drygt tre veckor med Solen i ditt ego-hus är du redan fylld av självförtroende men när sedan skönhetens planet, Venus, också hälsar på i samma hus, kommer du att dra till dig än mer blickar. Du blir en riktigt flirt-magnet från och med den 23 juni! Solen går i samma veva, den 22 juni, in i ditt inkomsthus. Pengar OCH kärleksmöjligheter på samma gång- wow, vilket utmärkt sätt att avsluta den här månaden. Om du önskar och längtar efter att storken ska komma på besök- satsa då lite extra från och med den 23 juni. Venus styr ditt fertila hus, vilket öppnar alla möjligheter just nu! Det enda smolket i bägaren är att Merkurius, din egen styrare, har satt på sig nattmössan och gått och lagt sig. Detta kan ge dig en liten törn av dåligt självförtroende. Men med tanke på Solens och Venus utmärka insatser som vikarier på det området påverkar detta dig inte alltför mycket. Du skakar av dig, har tålamod med dig själv och tuffar vidare.

Juli

Solen stannar i ditt inkomsthus de första tre veckorna. Trots att du kanske inte gjort någon direkt förändring i ditt arbete så strömmar det in mer uppdrag och, följdaktligen, mer pengar. Njut! Den 16 juli flyttar turplaneten Jupiter in i ditt tredje hus och kommer att stanna där i drygt ett år. Det är mycket möjligt att du under året som kommer satsar på en ny, lyxigare form av bil eller på annat sätt uppgraderar ditt sätt att resa: business class/first class kommer vara din melodi! Generellt kommer det också bli megafokus på all typ av information och intellektuellt utbyte under året som kommer. Faktum är att juli är en riktig kick-starter månad för denna tendens. Låt mig förklara. När Solen den 24 juli flyttar vidare till ditt favorithus, det tredje, kommer du känna dig nöjd vad gäller inkomsterna och istället börja fokusera på nya kunskaper; kurser (att själv hålla dem eller att studera för någon annan) och att mentalt stimuleras via givande samtal, böcker och kommunikation står högt på din intresselista. Att göra kortare resor likaså.  Så du ser, du har både Solen och Jupiter i ditt tredje, kommunikativa hus. Rena drömmen för vilken Tvilling som helst! Håll särskilt koll på den 22 juli, det är en superduperdag för dig gällande dessa områden. Kärleksmässigt innebär Jupiters skifte av hus att du under de kommande tolv, tretton månaderna också kanske finner kärleken bland alla kurser, böcker och kortare resor. Om han/hon inte visar sig i ditt grannskap eller presenteras för dig av dina syskon, vill säga.

Imorgon publicerar jag Kräftans sommarhoroskop!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..