Sommarhoroskop 2014- Kräftan

Framgångar och hårt arbete

Håller du på att arbeta ihjäl dig? Sedan Jupiter, planeten som styr din hälsa och ditt dagliga arbete, flyttade in i ditt tecken förra sommaren har du verkligen lagt i högsta växeln. Faktum är att du startade en helt ny 12-års cykel i ditt liv då, och ditt arbete med att lansera ditt nya jag pågår för fullt ända fram till juli i år. Jupiter arbetar i 12-års perioder. Han sätter trender och öppnar möjligheter för dig inom dagligt arbete och hälsa som sedan får effekt de följande tolv åren. Sist han gav dig en nystart på det här sättet var under perioden sommaren 2001- sommaren 2002. Minns du vad du startade då som hade att göra med de områden jag nämnde? Fanns där kopplingar till TV-sändningar, skrivande, högre utbildnings/utbildningssäten, juridik eller utlandsvistelser? Jupiter styr de områden och färgade dig och ditt liv med dem. Likaså gör han nu.Det kardinala korset som nådde sin kulmination i april, har hållit dig i ett järngrepp under den första delen av året. Troligen har du visserligen haft flyt och nystartsenergier flygande kring hela dig, men det har frestat på.

Familjelivet och din karriärfokus kan ha gett dig en rejäl omgång utmaningar. Tack och lov kommer saker och ting nu att bli lättare. I juli kan du se fram emot att kunna andas ännu lite mindre tungt. Kom ihåg att inte glömma att ge dig själv tid att hinna ikapp. Ditt hälsohus är i praktiken tomt under året och det antyder att du inte lägger någon större fokus på att ta hand om dig, vilket du borde.

Maj

Efter en rätt jobbig april och utmanade vår är du redo att nu få diktera villkoren för hur du vill att saker och ting ska vara. Du har tillit till att du har kraften för att gå vidare framåt ensam. Bättre det än att tvinga någon att följa med. Det saktar bara ned din egen takt. Vad som gör dig lycklig och vad du vill ha ut av livet kommer vara frågor som cirkulerar i ditt huvud under maj månad. Energiske och aggressive Mars i ditt fjärde hus, där ditt hem och din familj finns, i hetsig diskussion med de oväntade vändningarnas planet, Uranus, i ditt karriärhus, antyder att vissa regler inom din bransch förändras. Chefer eller nya omständigheter i din bransch tvingas fram, nästan över en natt. Ta också lite extra hand om ditt hem så att inga säkerhetsbrister finns vad gäller te x brandskydd. Din ekonomi mår bra av nätverkande av alla former. Vilka du känner och ju mer du vet genom dina kontakter, gynnar dina inkomster hela månaden fram till den 21 maj. Därefter skall du lyssna till din intution för bästa ekonomiska vägledning.

JuniNär juni inleds gör sig kommunikationsplaneten Merkurius redo för att ta semester. Merkurius styr ditt tolfte, spirituella hus. Detta antyder att du är redo att lägga fokus på att utvärdera och ta hand om de områden i ditt liv som inte alltid syns utåt: dina känslor, smärta, minne och intuition.

Solen befinner sig redan i samma hus, vilket ger än mer fokus på detta dolda område i ditt liv. Om du är intresserad av att hitta en ny spirituell väg att vandra, kan sådana tankar och möjligheter uppenbara sig för dig i juni. När Solen vandrar vidare till ditt första hus, den 22 juni, lyser han upp din ascendent och skickar dig välstånd och ekonomiska möjligheter. Du får också en extra dos av Solens make-over-effekt: du utstrålar jag-lever-ett-rikt-liv. Du lägger gärna ned pengar på ditt utseende och dina kläder. Det komiska är att ju mer du tar hand om ditt yttre och din framtoning på det här sättet, ju mer pengar söker sig till dig. När du promenerar gatan eller strandpromenaden ned kommer folk att vända sig efter dig. Du har ”det”, stjärnkvalitet som lyser om hela dig. Wow!

JuliNär juli startar vaknar Merkurius och du är troligen redo för att ta nya kliv framåt vad gäller hur du hanterar rädslor, smärtor, minnen och spiritualitet. Att tala om saken med en nära förtrogen, såsom en familjemedlem, eller en terapeut kan hjälpa dig. Kräftor är känslomänniskor med månen som deras styrare. När stjärnhimlen under juli månad har så många planeter i vattentecken är det som om världen blir en aning känsligare eller ”blödigare”. Detta passar Kräftan bra. Han känner igen sig och rör sig vant i känslornas värld. Betoningen på att ”känna in sig” på olika situationer är extra stark och du har alla chanser att ta beslut med magen mer än huvudet. Solen befinner sig i ditt första hus fram till och med den 22 juli. Tendensen från förra månaden att skämma bort dig själv med lyxiga kläder och statussymboler, regerar. Även om Solen sedan går vidare till ditt inkomsthus efter den 22 juli så minskar inte betoningen på din ”rika livsstil”.

Venus, skönhetens och alla modelejons planet, hälsar också på i ditt första hus från och med de 19 juli. Venus älskar Grace Kelly-stilen och kommer göra allt för att du ska ge samma nobla, vackra, filmstjärnelika intryck. Herrarna kommer få påminna sig att inte stirra och, framförallt, att inte bli stående med öppen mun när du passerar dem. Det kan bli en fantastisk kärleksmånad från och med den 19 juli. Din kärleksplanet, Saturnus, tog time-out redan i början på mars men nu, i slutet av juli är han redo att ta nya tag efter flera månaders långsamt funderande. Slutligen, turgossen Jupiter deklararerar den 16 juli att han nu ämnar att ge dig mer pengar på bankkontot det kommande året. Internationella kopplingar, skrivande, TV och radio, juridiska uppgörelser och pengar för att lära andra vad du vet, är sådant han älskar! Från och med nu, ler livet mot dig på ett helt nytt sätt! Njut kära Kräfta, du är så värd det!

Imorgon publicerar jag Lejonets sommarhoroskop.

Ha en fortsatt härlig söndag!