Sommarhoroskop 2014- Vågen

Först av allt: STORT TACK för alla era fina kommentarer här på bloggen, mail samt meddelanden på Face Book (”Helenas Horoskop”). :-) Jag är så glad över att det som en gång var något jag bara satt och studerade i ensamhet på min kammare, glädjer er också! Nu till Vågens sommarhoroskop 2014:

Tuffa år i hemmet bakom dig men nu fint flyt vad gäller karriären

Man skulle ha kunnat bli galen för mindre, eller hur, käre Våg? Det du har upplevt i ditt hem och i dina kärleksrelationer har varit kort och gott, jäkligt. Det var troligen som värst under åren 2011 och 2012. Uranus och Pluto gjorde sitt bästa för att verkligen skaka om allt du trodde skulle hålla för evigt: din bostadssituation och din familj. Kalldushar som ett plötsligt ”tack och hej” från din sambo/make, hus och hem som byttes, renoverades och förnyades, gjorde att det kändes som om dina fyra väggar troligen rasade in. Tack och lov är det värsta över och du har funnit balansen igen. En helt ny balans. Med nya lärdomar i bagaget har du byggt upp nytt på de här planen. Just nu har du lyckogossen Jupiter i ditt karriärhus. Det flyter och du har troligen fått en högre status med mer erkännande i din bransch sedan förra sommaren. Jupiter befinner sig i hemkära Kräftan vilket innebär att alla entreprenörsidéer med koppling till hemmet, real estate, tjänster såsom hotell, B&B och catering, har kunnat blomma ut rejält. Annars har omvårdnad varit ett hett tema också, att få folk att känna sig omvårdade nästan som av en mor som kärleksfullt tar hand om sina barn. Städning, matlagning och hemtjänst är exempel på sådant som kunnat blomstra i affärsvärlden. Snart är Jupiter redo att gå vidare till ditt sociala, nätverkande hus och din smartphone kommer plinga hela dagarna: du kommer få en stor mängd inbjudningar, nya kontakter och möjligheter till flirt från och med mitten av juli.

Maj

Du har sjösatt stora projekt under våren. Pluto, din ekonomiska planet, har varit involcerad i det kardinala korset vilket tyder på att du varit med om att starta någon form av stort projekt såsom att lägga grunden för en ny typ av organisation eller stiftelse eller helt nytt affärsprojekt. Samtidigt befinner sig strikte Saturnus i ditt ekonomiska hus. Om du gett ditt allt, har du troligen fått ekonomiskt bekräftelse på det, men det är inte utan att du har känt dig en aning trött. I maj håller du hög fart både vad gäller din karriär och ditt familjeliv. Merkurius och Solens besök i ditt nionde hus kan därför komma som en lättnad. Du reser för att slappna av och för att få perspektiv, gärna långt och till ovanliga resmål och destinationer. Reser du inte fysiskt så är du beredd att göra det mentalt. Mellan möten, ryggdunkningar och hemmets ansvar, finns tankar som är närmast filosofiska. Anamma dem för de skänker dig en balans som du behöver. Kärleksmässigt har du en fantastiskt fin aspekt. Mars och Venus ger dig och din partner nyckeln till ömsesidig respekt och förståelse. Ni gör faktiskt allt ni kan för att göra varandra lyckliga. För att möta varandra. Njut!

Juni

Det jag nämnde om betoning på långresor och högre tänkande för maj, gäller även denna månad. Först den 22 juni är det dags att komma tillbaka till ditt karriärbord. Solen besöker då ditt tionde hus och du lägger maximalt fokus på projekt och nya mål du vill uppnå. Jupiter befinner sig fortfarande i samma hus och ger dig därför en dubbel dos av framgångar. Wow! Det enda problemet med all denna fokus på din karriär, är att du riskerar att bränna ljuset i bägge ändar. Tack vare sprituella Neptunus i ditt hälsohus kan du få mycket hjälp genom att vistas vid vatten, ta extra hand om dina fötter och genom alternativa healingterapier såsom reiki, EFT och akupunktur. Det är också mycket möjligt att du satsat mycket pengar på karriärrelaterade projekt alternativt på ditt eget hem. Blunda inte för exakt hur mycket det har kostat. Saturnus utmanar dig trots allt och han är redo att slå dig på fingrarna så fort du inte uppför dig väl längre. Du får troligen kärleksförslag från lite överallt ifrån dig också, i en relation eller inte. Det betyder dock inte att du svarar med intresse. Men det kan ju vara en extra knuff av glädje och självförtroende så här i den vackra sommarmånaden!

Juli

Det är en spännande månad som väntar. Du kommer märka av ett flertal skiften. Mars, din kärleksplanet, sätter fart och byter tecken. Från att ha varit i ditt första hus, vilket troligen benådat dig med en partner som sedan innan jul gjort allt i sin makt för att du ska vara lycklig, så blir det nu mer fokus på gemensam ekonomi. Din partner och du närmar er på ett nytt sätt, ett djupare sätt. Skorpionen, dit Mars flyttar, är ditt inkomsthus. Skorpionen färgar det med gemensam ekonomi och transformation samt passion. Kanske investerar din partner pengar i dig eller för dig något viktigt projekt, kanske bestämmer ni er för att skaffa ett gemensamt hem och sammanbinda er ekonomi, eller kanske finns där tendenser till djup passion som nu får levas ut i full kraft. Kärleken är stabilare men du är också mer självständig. Frågan är vad du är mest öppen för? Helt klart är att du från och med Jupiters flytt in i ditt elfte hus, den 16 juli, kommer mingla dig blålila under det kommande året. Det är utland, jetset-liv och umgänge med massor av företagssamt kreatörsfolk, gärna inom underhållningsbranschen som väntar. Kungligheter och adel likaså. Lejonet är trots allt det mest nobla och kungliga av alla tecken. TV, radio och den stora scenen domineras av Lejonet som Jupiter nu skänker all sin lycka och tur till. Ta en drink vid Medelhavet med en höjdare den ena dagen, flyg sedan vidare för att träffa grannar och kontakter som också är ute sätter exklusiva stämplar i passet. Du kommer må bättre i slutet av juli, än du gjort någonsin under 2014. Skål och grattis!

Imorgon publicerar jag Skorpionens sommarhoroskop.

Ha en fortsatt härlig onsdag allihopa!

  1. Hej Helena, alltid glad o entusiatisk! Ja är fisk m solen 19.32 o Ac i vågen 1.32.. Har alltid undrat vilken del av horoskopet påverkar mej mest.. Känner som inte igen mej i nåt av tecknen, får ofta höra att ja är ”nog Eld”???! Nu när ja läst vågen för sommaren så slog du huvudet på spiken! Mitt liv är fullkomligt Bananas; senaste året så blev ja sjukskriven pga jobbsituationen , får då sparken å de heter arbetsbrist (bidraget tog slut) syrran har försökt ta livet av sej 2ggr, får vänta 5 månader på att ga jobbet ens ska sjukanmäla mej dvs INTE en krona på 7 månader = kraschad ekonomi/ betalningsanmärkningar.. Dec får canserbesked på mamma, jan blir gravid i nytt förhållande= abort, feb i år dör min pappa helt oväntat! Mars får pengar fr förskassan men fel belopp pga fel anmält av ga jobbet! Vet fortfarande inte om ja kan bo kvar och ”förhållandet” haltar… Så nu undrar ja; vilket av ”tecknen” fisk/våg står för dessa händelser de senaste året? Blev lite långt men kunde inte korta ner de mer.. Tack för din positiva syn på detta // Hopplösa

    1. Hej!
      Jag blir så ledsen för din skull när du berättar om allt jobbigt som hänt dig. Bara en sak av allt du skriver om hade ju räckt för att knäcka den starkaste. Beroende på hur dina hus faller i ditt personliga horoskop kan det vara fullkomligt normalt att inte känna igen sig i det jag skriver. Det är ju övergripande generella tendenser för tecknen. Beroende på hur dina aspekter och transiter ser ut för dig personligen kan svaret till varför du inte känner igen dig alltså ligga där. Det kardinala korset har varit en stor bov i dramat, han började ställa till det redan 2012, men särskilt de senaste månaderna. För att få mer svar skulle du kanske satsa på ett personligt horoskop. Annars är det Vågen och Fiskarnas tecken som du generellt kan läsa för. Jag önskar dig verkligen all lycka, framgång, hälsa och lugn i det som väntar.
      Stor kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..