Sommarhoroskop 2014- Skorpionen

Saturnus, det nionde huset och det som väntar

Saturnus befinner sig i ditt första hus sedan hösten 2012. Saturnus kan bäst beskrivas som en riktig party-förstörare. Han är allvarlig till sinnet och vill helst att alla andra runt omkring honom ska uppföra sig på samma sätt. När han nu befinner sig i ditt första hus, det som styr hur du ser på livet och hur folk uppfattar dig, för det med sig en mer allvarlig livssyn. Saturnus förknippas med ålderdom, ansvar och struktur. Det är mycket möjligt att du funderar över pensionsstruktur, ansvarsområden i ditt liv och faktiskt kämpar en aning för att känna samma vanliga livsglädje och passion som du är så känd för. Oroa dig inte. Det är inte dig det är fel på, det är Saturnus som bara lagt sordin på tillvaron. Ett plus är dock att han samtidigt har gett dig en ansvarskänsla som dina chefer eller överordnade imponeras av rejält. Du är pålitlig som få när det gäller vad du ansvarar för. Saturnus kommer börja släppa sitt grepp om dig kring jul i år. Så håll ut lite till.

Tursamme Jupiter styr din ekonomi och han befinner sig just nu i ditt nionde hus, även känt som utlandshuset. Det är mycket troligt att du satt ned fötterna på utländsk mark, mer än du brukar, sedan förra sommaren. Lyckliga, tursamma händelser i utlandet är också mycket möjliga att du fått njuta av. Många Skorpioner valde också att börja studera under det föregående året (sedan sommaren 2013). När Jupiter nu börjar göra sig redo för att flytta in i ditt karriärhus, kan ansträngningarna från skola, utbildning och hårt arbete börja visa sig. Det väntar dig ett karriärår som lovar att ge dig en högre status OCH en högre inkomst. Du har haft det ganska ombytligt på jobbet sedan 2011, många hopp från ett jobb till ett annat. Målet är fortsatt att få känna frihet i ditt arbete. Får du inte det, går du vidare.

Maj

Sedan den 22 april har Solen lyst upp ditt äktenskaps- och partnerskapshus. Du har troligen haft många roliga sociala händelser såsom bröllop, cocktailfester eller middagsbjudningar på schemat och bakgrunden till din inbjudan kan många gånger ha varit din karriär. Samtidigt är du på humör för både kärlek och flirtar. Att räcka ut en hand till potentiella affärspartners lockar dig också. Den 14 och den 15 maj, möts Venus, din kärleksplanet, med oförutsägbare Uranus. Din partner eller affärspartner kan bete sig på ett underligt sätt och oväntade vändningar kan ske i det sociala livet. Den 14 är det även en fullmåne och den faller i ditt första hus. Du kommer till ett viktigt personligt avslut, gällande något som du startade cirka 6 månader tidigare, efter den 3 november förra året. Din hälsa kan ha känts lite vacklande det senaste halvåret. Du har haft lättare för att bli trött och fått lägga in extra kraft för att orka och hinna med. De som är skyldiga till denna utmaning är både Saturnus och Mars, din hälsoplanet. Efter den 21 maj får dock Mars fart över stjärnhimlen igen, och du känner kraften återvända. Samtidigt flyttar Solen vidare till ditt personliga transformationshus. Fokus hamnar på födelse och död, psykologi, sex och passion, men även gemensam ekonomi. Du kommer känna dig lockad av tanken på att bättra dig inom dessa områden- att ta ett steg mot förnyelse.

Juni

När juni startar fortsätter du med din personliga transformationsprocess som satte fart i slutet av maj. Att släppa begränsande situationer, begär och ekonomiska fällor finns där. Likaså att göra sig av med rädslor, genom att utmana dem. Med tanke på kopplingen till gemensam ekonomi, är det mycket möjligt att din kärlekspartner ser ett flöde vad gäller hans/hennes ekonomi. Faktum är att din partners ekonomi nu kan vara bättre än den någonsin varit tidigare under året. Din egen ekonomi går också framåt från och med den 22 juni när Solen går in i ditt tursamma nionde hus. Pengar, karriär och allmänt välbefinnande går hand i hand med de optimistiska tankar kring framtiden som nu invaderar ditt sinne. Mycket positivt. Merkurius kommer befinna sig på semester under i stort sett hela juni. Undvik därför att skriva kontrakt eller avtal under denna månad. Ännu mer om det har att göra med ekonomiska uppgörelser av någon sort.

Juli

Det är mycket möjligt att du funderar kring högre utbildning, längre utlandsresor eller kanske rent filosofiska insikter du kommit fram till. Solen i ditt nionde hus aktiverar dessa områden. Juridiska överenskommelser kan också bli aktuella med Solen i denna position. Solen styr din karriär och det är mycket som händer på det området i juli. Den 16 juli flyttar Jupiter vidare till ditt karriärhus. Under det kommande året vill han ge dig högre status i din bransch. Personer såsom chefer eller annat VIP:aktigt folk kommer notera dig och ge dig chanser att klättra en bra bit upp på din karriärstege. Sist du hade en nystart inom din karriär på det här sättet var under året sommaren 2002- sommaren 2003. Minns du vad du startade då? Du får nu samma chans till nystart igen, även om dina banor kanske skiljer sig från förra gången. När Solen den 22 juli också gör Jupiter sällskap, exploderar dina möjligheter. Det enda som faktiskt kan se till att sätta käppar i hjulet för dina framgångar på arbetet, är familjelivet.  Är där tal om barnafödslar, graviditeter eller familjesemestrar? Du kommer få prioritera. Mars, din hälsoplanet, flyttar från och med den 19 juli in i ditt eget tecken. Helt plötsligt kommer du prioritera din hälsa för ditt utseendes skull, till skillnad från tidigare under året, då din inre balans varit din motivationsfaktor. Och kör på, ju hälsosammare du är, desto snyggare kommer du och din omvärld att uppleva dig!

Imorgon publicerar jag Skyttens sommarhoroskop.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig torsdag!

 

 1. Helen skriver:

  Hej! Jag är född 93-11-21 och blir så trött och arg på människor jag inte gillar och hoppas varje dag att jag inte ska få se de igen. Jag blir också väldigt ireterat på att mina önskningar inte går i uppfyllse så jag undrar om vad du kan säga om min kommande framtid

  1. Hej Helen, Du är nog inte ensam om att känna som du gör. Visst blir man ibland halvgalen när saker och ting inte går ens väg.
   För att få ett personligt horoskop, gratis, rekommenderar jag dig att kika in på sidan astro.com. Där kan du hitta vad stjärnorna säger väntar dig :-)
   Kram Helena

 2. Helena: Är det väldigt lätt att bli irriterad och tappa humöret just nu, eller är det något som endast händer mig ;)

  1. Hej Jeanette!
   Det kardinala korset har ju fortfarande inverkan på oss och där vill vi ju gärna slå oss fria från sådant som hallit oss fast. Aggressive Mars kommer inte överens med plötslige Uranus, vilket kan trigga irritation. Under helgen tänker dessutom månen lägga sig i, så känns det redan nu som att du får djupandas i påse…. köp dig en påse till! Det passerar snart. Mars kommer snart börja flytta på sig och då blir det lättare och mindre tryck och risk för utbrott.
   Kram
   Helena

   1. Kände på mig att det var något sånt. Bäst att bita ihop och jag ska genast iväg och köpa FLERA påsar :)

    Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..