Sommarhoroskop 2014- Skytten

Skytten gör sig redo för att ägna sig åt sina favoritaktiviteter-i ett helt år!

Har du redan kikat på långresor för året som kommer? Med din egen styrare, Jupiter, i det nionde huset från och med den 16 juli kommer Skyttaen satsa på att sätta extra många stämplar i passet, studera, publicera böcker, ge sig in i TV-sändningarnas värld och kanske fokusera lite mer än vanligt på juridiska frågor. Det kommer bli ett spännande år, kära Skytt!

Just nu befinner sig Jupiter i ditt åttonde hus. Det har varit fokus på gemensamt ägande, bankärenden, krediter, lån, skatter, arv, gåvor och testamenten, men också bidrag, försäkringsutbetalningar och a-kassa, sedan förra sommaren. Det åttonde hus styr även över liv och död, såsom födslar och livet slut. Detta kan ske både rent symboliskt sett, genom personlig transformation, men också genom fysisk död och födelse. Ett år som kan ha gett dig mycket att reflektera över och som gjort dig klokare när det gäller förståelsen för livets cirklar och värdet av inre transformation.

Framför dig har du nu ett år där nyckeln till ekonomisk framgång är att följa din spirituella livsuppgift (det som ger dig glädje) och ett år då du fullt ut kan koncentrerar dig på dina favoritområden i livet: resa, studera, skriva och livsfilosofera samt eventuellt upplysa andra genom dina egna kunskaper. Spännande!

Maj

Du lägger all din fokus på ditt dagliga arbete och din hälsa när månaden startar. Solförmörkelsen som ägde rum den 29 april aktiverade dessa områden i ditt liv och du kan de närmaste 6 månaderna se många förändringar vad gäller dina arbetsrutiner och hur du tar hand om din hälsa. Solen stannar i det sjätte huset fram till den 22 maj, därefter flyttar han vidare för att lysa upp ditt sjunde hus. Fokus kommer då skifta till att vara social, mingla, och knyta relationsband både i kärlek och med potentiella affärspartners. Förbered dig på mer middagsbjudningar, bröllop och event av olika slag. Ämnena som dryftas kommer vara smarta och präglade av det som är aktuellt just nu, som böcker och nyheter. Kärleksmässigt är Skyttarna kända som något av hoppjerkor. Och det är inte att undra på. Skyttarnas kärleksplanet är Merkurius. Han har bråttom fram över stjärnhimlen och genom de olika husen. Under maj månad leder detta till att Skytten först attraheras enormt av det som omger dem på arbetsplatsen eller kanske hos den personlige tränaren eller gymmet, sedan är det romantik, röda rosor och ljuv musik som gäller. I slutet av månaden har Skytten lyckats förvirra de flesta av sina beundare och attraheras istället av passion och makt á la Fifty Shades of Grey. Kul för Skytten men snurrigt för omgivningen!

Juni

Skyttarna har tack vare Solen fortfarande fokus på socialt minglande och relationer både i kärlek och affärer. Efter maj månads kvicka händelser i kärlekslivet är det nu dags att göra en utvärdering. Merkurius, din kärleksplanet, är helt slut och beger sig på semester. Detta lämnar Skytten med tid för att reflektera över alla dessa dates och vad som egentligen händer i kärlekslivet. Ger den nya relationen du inlett, det du verkligen önskar dig? Samtidigt som Merkurius styr ditt kärleksliv så är han också din karriärplanet. Undvik allt vad formella papper, avtal eller överenskommelser är, under hela juni månad. Även planeten som styr ditt hus och din familj, Neptunus, kommer packa sina väskor. Vad som än varit en stötesten inom detta område, behöver också få sig en rejäl funderare, snarare än nya, hastiga beslut. Ge alltså kärlek, karriär och funderingar kring hus och hem tid, så klarnar saker och ting. Den 22 juni flyttar Solen vidare till ditt åttonde hus på skoj kallat the house of sex, lies and videotapes. Ja, käre Skytt, du kanske avvaktar med besluten men du spar verkligen inte på krutet när det gäller att njuta av passion! Din partner ser också ut att få en bättre ekonomi, vilket inte direkt gör er samvaro tristare.

Juli

Det väntar en spännande månad. Styraren av ditt eget horoskop, Jupiter, gör sig redo att byta tecken. Något han inte gjort på ett år. Jupiter håller alla dina drömmar i sina händer så det är stora saker på gång. Men låt oss börja med din ekonomi. Bistre men ack så organiserade Saturnus, styr över din ekonomi och dina inkomster. Den 22 juli sätter han äntligen fart över stjärnhimlen och ett flöde kan återigen leta sig in i din ekonomi. (Han har varit i lågenergiläge sedan början av mars vilket lett till att dina inkomstmöjligheter också varit, tja, svårtstartade…) Om du har använt tiden sedan i mars för att sätta nya ekonomiska mål är det nu dags att trycka på start-knappen till din nya ekonomi. Merkurius rör sig återigen framåt och du kan ta beslut både vad gäller kärlek och karriär. Det är visserligen mitt i semestertider men nu är stjärnorna med dig. Du flirtar hej vilt på olika sociala tillställningar fram till mitten av månaden, sedan går du, återigen, in i latino-lover-sexuell-kemi-typ-av-attraktion. Mycket härligt! Och så den stora händelsen, Jupiters flytt in i ditt nionde hus den 16 juli. Det var tolv år sedan den här typen av nystart kom till dig. Minns du vad du gjorde året mellan sommaren 2002- sommaren 2003? Högre studier, kanske i utlandet, långresor, juridik, skrivande, TV, studier av något mer filosogiskt ämne eller bara ett riktigt härligt, superroligt år med massor av kärleksmöjligheter (gärna i utlandet eller med utlänningar) kan mycket väl ha varit på tapeten. Och nu är det dags igen! Håll särskild koll på dagarna kring 24-27 juli. Då festar Jupiter tillsammans med Solen och en alldeles särskilt härlig händelse kan komma att äga rum. Kanske den bästa på året, faktiskt. Du kan inte få en bättre start, och tjuvtitt, på ditt nya drömår!

Jag tar nu en paus med sommarhoroskopen över helgen. Imorgon lördag blir det Boklördag med illustrationer och korrektur på temat, på söndag publicerar jag som vanligt veckans horoskop. Och sen, på måndag är det dags för Stenbockens sommarhoroskop 2014.

Jag önskar er alla en härlig fredag och fin start på helgen! Tack också igen för alla era smarta och fina kommentarer här på bloggen!

Stor kram

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..