Sommarhoroskop 2014- Stenbocken

Fågel Fenix-effekt, pengar och hemmets utmaningar

Stenbockarna har ett starkt socialt år. Jupiter befinner sig det sjunde huset där man finner nära relationer, äktenskap och partnerskap i affärer. Många Stenbockar genomgår också en stark transformationsperiod. Pluto som är den store mästaren på att riva ned för att sedan bygga upp igen, befinner sig sedan flera år i ditt eget tecken. Att göra om dig själv, både till det inre och det yttre, tilltalar dig. Om det inte är skönhetsingrepp eller stor viktnedgång som är aktuellt, är det personlig inre transformation. Livet präglas av en fågel Fenix-effekt och denna kommer fortgå även under kommande år.

När Jupiter beger sig in i ditt åttonde hus den 16 juli kommer din ekonomi att bli väldigt mycket gladare. Det åttonde huset förknippas många gånger med andras pengar då det styr stora klumpsummor som kommer från andras fickor, snarare än från ditt eget arbete. Här finns bland annat banklån, bidrag, försäkringsutbetalningar, gåvor, arv, skatter och testamenten. Alla dessa områden kan bidra till att du kan få en chans att uppfylla något viktigt för dig som att köpa ett hus eller starta ett eget företag.

Uranus kråmar sig i ditt familjehus. Han söker efter ständig förändring och frihet. Detta leder till mycket instabilitet när det gäller vad som sker innanför hemmets fyra väggar och dina relationer till din närmaste familj. Det är en process som redan pågått ett bra tag och som kommer fortgå en längre tid framöver.

Maj

Solen flyttade in i ditt femte hus i april och du har mer lust att göra roliga saker än att arbeta under maj månad. Din karriärplanet, Venus, befinner sig i ditt fjärde hus. Det är som om du tar med dig karriären hem. Kanske arbetar du hemifrån för att få det lite mer avslappnat och roligare. Stenbockarna roar sig sällan någon längre stund, de känner ju ständigt hur plikten kallar. Men fram till den 22 maj är det fortsatt betoning på att ta det lite varligare och njuta lite mer av livet än vanligt. När Solen den 22 maj flyttar vidare till ditt sjätte hus faller du åter i tankarna på ditt arbete men också på din hälsa. Terapier som riktar sig mot själ och det inre, har en mycket god inverkan på din hälsa under resten av månaden. Kärleken och chanser till seriösa relationer är fortsatt god. Det kan du tacka Jupiter i ditt sjunde hus för.

Juni

Merkurius styr över ditt dagliga arbete och din hälsa och när han nu befinner sig i ditt sjätte hus, som styr samma områden, har du extra fart vad gäller att få ordning och reda på jobbet och med att ta tag i din hälsa. Merkurius kommer dock att gå ner i lågenerginivå i stort sett hela juni. Detta innebär att ditt fokus ligger på att styra upp sådant som redan bestämts, både vad gäller dina arbetsrutiner och din hälsa. Inititera inget nytt utan utvärdera istället den rådande situationen. När Merkurius går framåt i juli, kan du återigen agera. När Solen efter den 22 juni flyttar in i ditt sjunde hus är det dags för mer romantik, tända ljus och romantiska miljöer. Men också härligt socialt liv med massor av möjligheter att få tillbringa tid mer tid med dina nära och kära. Njut av månaden som följer för detta är din absolut bästa period för kärlek och minglande på hela året! Om det är någon period på året som man verkligen kan höra kyrkklockorna ringa för Stenbockarna så är det mellan den 22 juni-22 juli.

Juli

Om du har känt dig i behov av vila och att få stressa av under året, kommer juli att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. Både Mars och Jupiter kan ha satt viss press på din hälsa men när de i mitten av juli börjar röra sig på stjärnhimlen avtar den spänningen. Solen fortsätter att ge dig härliga förutsättningar i kärlek och socialt liv fram till och med den 22 juli då han istället börja lysa upp ditt åttonde hus. Här finns du både personlig transformation men också pengar som kommer till dig från andras fickor. När Jupiter den 16 juli träder in i ditt åttonde hus startar det en ny tolvårscykel vad gäller djup personlig transformation, gemensam ekonomi/boende, arv, banklån, skatter och gåvor. Minns du vad du startade under sommaren 2002- sommaren 2003 vad gäller dessa områden? Nu får du samma chans till nystart igen. Dina erfarenheter och drömmar har skiftat en aning sedan 2002 men tendenserna till nystart är desamma som då. Ett mycket spännande år väntar dig. Det är fyllt av möjligheter till att bland annat slå samman din ekonomi med din partners eller att genomgå en signifikant inre resa för att föda ditt nya jag.

Imorgon publicerar jag Vattumannens sommarhoroskop.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..