Sommarhoroskop 2014- Vattumannen

Krävande chefer och ett mycket vackert kommande kärleksår

Har det känts lite extra tungt på jobbet sedan hösten 2012? Har där funnits chefer eller överordnande som styrt med järnhand och lagt tyngre och tyngre luntor på ditt skrivbord? Eller har du kämpat för att ta dig in på arbetsmarknaden men mötts av mer krävande folk än du trodde rimligen kunde existera på jorden? Det är inte fel på dig, käre Vattuman. Du har inte drabbats av en förbannelse. Nej, du har fått besök av Saturnus i ditt tionde hus. Han är en riktigt glåmig typ men oj, vad han kan få dig att ta i från tårna och, trots galen stress och press, åstadkomma mindre mirakel. Saturnus uppdrag är att se till att du lär dig att ta ansvar med stort A. Du kan ha fått ett nytt bättre arbete och stigit i graderna också, men det har verkligen inte varit gratis. Den goda nyheten är att Saturnus snart är klar med din skolning. På julafton packar han sina moralpinnar och flyttar vidare. Fortsätt att göra ditt allra bästa. Saturnus har ögon i nacken men han är inte ond. Innan han lämnar ditt karriärhus är det mycket möjligt att han lämnar en liten avskedsgåva för gott uppförande. Detta kan vara en uppgradering i status, det eftertraktade hörnkontorsrummet eller ett bättre rykte inom din bransch. Håll ut!

Din hälsa styrs av den känslige månen. Det är som om du har antenner på huvudet som tar in alla möjliga signaler. Du har särskilt anlag för att minnas det som hände för länge sedan. Det har satt sig som permanent klister i ditt hjärta och kan, utan att du vet om det, påverka din hälsa dagligen. Att vara i känslomässig balans är din nyckel till hälsa. Alltid. Kämpar du med hälsoproblem, koncentrera dig då på att se till att släppa gamla energirester, minnen och besvikelser från förr. Jupiter befinner sig i ditt hälsohus, varför du troligen har fokuserat mer än vanligt på att må bra sedan förra sommaren.

Maj

Förmörkelsen den 29 april skakade om ditt hus som styr ditt hem, familj och känslomässiga trygghet. Sådant som har rötter långt tillbaka i ditt liv. Det kan ha blivit aktuellt att tala om förändringar i hemmet såsom en flytt, en stor renovering eller bara en generell ny ordning där hemma. Du har troligen funderat många vändor kring vad som kom upp dagarna kring den 29. Solen, som styr ditt äktenskap och affärspartners, befinner sig just nu i detta hus. Han lyser upp det och du ger all fokus till relationer på hemmaplan. Hur vill du leva? Vad behöver du rent materiellt i hemmet? Vad gynnar dig känslomässigt i hemmet? Vad ger dig trygghet? Frågor som dessa kan cirkulera i ditt huvud för fullt. När Solen går vidare till ditt femte hus, den 22 maj, skiftar ditt fokus. Då blir det istället dags att tänka mer på personligen nöjen, kreativa projekt och prioritera sådant som gör dig glad (gärna olika typer av underhållning såsom teater och resor). Tankar kring barn och fertilitet blir också aktuella. Kärleksmässigt kan det ha varit mycket fokus på vad som en gång var i ett förhållande, eller oförätter som gjordes i dåtiden, men efter den 22 maj, blir det en mer lättsam stämning mellan dig och din partner. Söker du efter en kärlek finner du kärleken i närheten av hemmet, via din familj eller hemrelaterade tjänster (hos mäklaren, catering, målare etc). Efter den 22 maj, finns kärleken i sociala, roliga sammanhang och/eller via nära vänner.

Juni

Blir juni månaden då en gammal flirt poppar upp och återigen får dig att lockas? Merkurius, planeten som styr dina kärleksaffärer och saker som sker en aning i det fördolda, befinner sig i ditt femte hus. Solen är där också, som jag berättade om i maj. Skillnaden nu är att Merkurius avser att ta semester. Det är ungefär som att bege sig på en promenad längs med minnenas paradgata. Vattumannen har redan en stark förkärlek för att dras in i känslor som likt långa rötter på något sätt fortfarande håller ett visst grepp om det som en gång var. Nu kan en gammal kärlek dyka upp och du, som trodde att du var klar med den personen, gör dig kanske redo för en ny bedömning. Detta betyder inget annat än att du just ger det en till funderare. Du kommer bara öppna dina dörrar och ditt hjärta om personen ifråga verkligen förtjänar det. Hela grundtanken är att du annars ska släppa det. För gott. Alternativt kan kreativa projekt och frågor kring barn och fertilitet, återigen blossa upp. Det är samma sak där. Du ska bara se på saken igen för att sedan ta ett beslut om detta är något som ska vara en del av din framtid, eller för alltid förpassas till dåtiden. När Solen går vidare till ditt åttonde hus den 22 juni, har du flirtat och skojat färdigt. Istället vill du fokusera på ditt dagliga arbete och din hälsa. Den kärlek som visar att han står vid  din sida även när det är vardag, blir din prioritering. Det är som om du nyktrar till efter en glad, flirtig partymånad. Undvik också att skriva avtal och/eller kontrakt under juni månad då Merkurius härskar över dessa typer av dokument.

Juli

Det sker många och stora skiften på stjärnhimlen i juli månad. Den största och bästa nyheten är att Jupiter den 16 juli beger sig in i ditt äktenskapshus. Många Vattumän kan knyta hymnens band under det kommande året. Jupiter tar tolv år på sig att passera alla zodiakens tecken. Hans flytt in i ditt äktenskaps- och partnerskapshus markerar starten för en ny tolvårscykel som startar i ditt liv inom detta område. Minns du vad som hände under året sommaren 2002- sommaren 2003? Då hade du samma tendenser till nystart. Dina intressen och ditt föremål för kärlek kanske har skiftat nu, men möjligheterna att få starta en ny tolvårsperiod är annars desamma. Det är fråga om kärlek som är seriös, kanske är det till och med ditt livs stora kärlek som nu blir aktuell. Nära vänner kan plötsligt bli kärlekspartners eller så är det nära vänner som presenterar dig för den rätte/rätta. Alternativ kan det handla om att du under året som kommer ingår ett lukrativt affärssamarbete.  Uranus, din styrare, drar ned nattmössan från och med den 22 juli. Att fokusera på att framhålla dig själv, särskilt i ekonomiska sammanhang, tonas ned. Du kommer omvärdera dina mål och planer vad gäller hur du ser ut. Denna process genomförs inte i en handvändning utan är något du gör under de följande 5 månaderna. Din hälsa är under lupp och fokus från och med den 22 juli också. Detta tyder på att du tar hand om dig och tar tag i minsta tecken på obalans. Mycket bra.

Imorgon publicerar jag ett inlägg om hur fullmånen den 14 maj påverkar alla tecken. På torsdag publicerar jag sedan sommarhoroskopet för det sista tecknet i zodiaken; Fiskarna.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig tisdag!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..