Sommarhoroskop 2014- Fiskarna

Barn, kreativa projekt och nöjen

Fiskarna är de största drömmarna i zodiaken. De är också det tecken som mest förknippas med intuition. De flesta är mindre experter på att känna av känslolägen. De grundar också många av sina beslut på sina känslor, både på gott och ont. Just nu befinner sig den stora turplaneten i Fiskarnas femte hus. Han flyttade in där förra sommaren och har sedan dess troligen levererat flera goda nyheter gällande barn, kreativitet, kärleksliv och nöjen. Besked om att det väntas tillökning i familjen kan ha kommit till dig, eller vara något som är i högsta grad aktuellt för dig just nu. Likaså kan du ha fokuserat mer än någonsin på kreativa projekt, såsom skrivande, skapande, målande och/eller underhållning såsom teater och musik sedan förra sommaren. Fiskarna styrs av den stora musan Neptunus, som just nu dessutom befinner sig i sitt eget tecken. Fantasier som vävs till ord i huvudet när man åker tunnelbana eller gör något annat vardagligt, är typiskt för Fiskarna. De är enormt begåvade när det gäller att skapa vackra sagor som är närmast nostalgiska till sättet. Kombinationen Fiskarna och kreativa projekt kan med andra ord skapa underbara fantasivärldar både i böcker, på tavlor, i poesi och/eller på teaterscener.

Från och med sommaren blir det mer betoning på att ta hand om ditt dagliga arbetsliv och din hälsa. Ta vara på de sista månaderna av kreativa möjligheter och nöjen!

Maj

Solen, som styr ditt dagliga arbete och din hälsa, befinner sig sedan slutet av april i ditt tredje huset. Aktiviteter som har att göra med social media, kommunikation, kurser, föredrag och att hantera informationsflöden, såsom nyheter, är mer aktuella än vanligt för ditt arbete. Men kanske även för din hälsa. Förmörkelsen som ägde rum den 29 april aktiverade också ditt tredje hus, vilket säger mig att du troligen funderat mer än vanligt kring lokala resor och de områdena jag nämnde tidigare. Vad du än funderar på och som satte fart för två veckor sedan kommer att färga ditt liv under de kommande 6 månaderna. Venus som styr både ditt tredje hus och ditt hus vad gäller gemensamma tillgångar, befinner sig i ditt inkomsthus sedan början på maj. Mer pengar kan komma till dig via tredjehus-aktiviteter och/eller din partner samt överenskommelser med bank, försäkringsbidrag, arv, gåvor och testamenten. Venus stannar i ditt inkomsthus hela maj månad. Vill du öka på inkomsterna är PR, försäljning och reklam samt att röra på dig i sociala medier den bästa vägen att vandra. Kärleksmässigt tycks allt hända kring din familj eller i närheten av ditt hem. Din kärleksplanet, Merkurius, befinner sig i ditt fjärde hus som styr hus och hem och känslomässiga rötter. Detta antyder att en gammal kärlek kan dyka upp.

Juni

Det blir mer fart i ditt hem, tack vare Solens besök i ditt fjärde hus. Han flyttade in redan i slutet av maj och lyser nu upp allt som har att göra med familjeband, husrenovering och känslomässig trygghet. Med Solen som din styrare av ditt dagliga arbetsliv är det mycket möjligt att du ser till att arbeta hemifrån. Venus, som jag nämnde i maj, har flyttat vidare till ditt tredje hus som hon styr över. Venus kallas populärt för den lilla lyckas planet. Hon bringar kärlek och pengar till de områden hon vidrör. Då ditt tredje hus styrs av Oxen ligger betoningen på kommunikation och PR kring Oxens ämnen: såsom vårdandet av jord och fastigheter. Oxen är det första tecken att skriva under på att hårt arbete lönar sig och när man kan skörda frukterna av sin sådd bör man göra det så festligt som möjligt. Kanske firar du en smart PR-taktik som bringat in pengar med en lyxig middag, kortare resa eller varför inte en fin handväska. Det är Oxens melodi. Merkurius, din kärleksplanet, har dragit ned nattmössan och tänker inte vara dig särskilt behjälplig i kärleksfrågor. Han drömmer gärna om det som en gång var. Eventuellt kan en kärlek från förr komma in i ditt liv igen. Det är bara för att ge dig en chans till en andra utvärdering. Det betyder dock inte att det står skrivet i stjärnorna att det är självklart att ni ska inleda en romans igen. När juli startar klarnar kärleken igen. Trots en aning förvirring i kärleken är det full fart vad gäller nöjen från och med den 22 juni. Roa dig så mycket du bara kan!

Juli

Juli är en månad som innebär att du efter ett års fokus, flyt och tur inom det kreativa, barn, nöjen och kärleksliv, nu ska skifta ditt fokus till ditt dagliga arbete, hur du relaterar till andra och hur du tar hand om din hälsa. Kring jul kommer Saturnus att börja ge dig lite utmaningar just vad gäller hälsa, så ju mer du kan ta hand om dig, i förebyggande syfte, desto bättre. Sist Jupiter flyttade in i ditt sjätte hus var sommaren 2002. Han stannade då ett år, fram till sommaren 2003. Minns du vad du gjorde under det året som hade att göra med ditt dagliga arbete och din hälsa? I de minnena finner du ledtrådar till vad som nu väntar dig under året som kommer. Du är på ett mycket flirtigt glatt humör dagarna kring 13-20 juli. Du är inte den mest seriösa spelaren på planen, men du har roligt! Solen lyser upp dina nöjens hus fram till den 22 juli. Sen blir det alltså, tack vare både Solen och Jupiter, dags att ta hand om detaljer såsom kundregister, relationer på arbetet och hur du tar hand om din hälsa. Inte en helt fel avslutning på sommarmånaden juli efter mycket roligheter under ett helt år.  Den 24-27 är fantastiska dagar för goda nyheter vad gäller karriären. Då möts Jupiter, som styr din karriär och status, med Solen, som styr ditt dagliga arbetsliv. De befinner sig båda två i det kreativa Lejonet och dessa dagar kan du verkligen ringa in som de, kanske, bästa för din karriär på hela 2014. Wow!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kram

Helena

  1. Julia skriver:

    Mycket som stämmer igen.
    Kram Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..