Lite mer personligt igen

Så mycket roligare!

Det är första inlägget efter närmare två veckors sommarhoroskop. Det känns som om jag varit ifrån er i flera veckor. Sådana här horoskop inför sommaren, hösten, året som kommer, med mera, är oerhört populära. Mina besöksstaplar går i taket vilket är väldigt roligt. Men om jag ska vara ärlig så är det roligaste att få skriva mer direkt och mer personligt till er. Jag hoppas att ni nu fått massor av stjärninspiration inför sommaren och att ni också är sugna på lite andra typer av inlägg?

Två hemligheter

Idag har jag två spännande möten i Stockholm. Det ena är inte större än det andra, istället är de precis lika grandiosa och viktiga för mig båda två. Jag får erkänna att det är en svår sak det här med att inte berätta exakt vad det är jag ska pyssla med men jag hoppas snart, snart få kunna säga något mer.

Min mailbox har varit helt galen på Face Book de senaste dagarna och det är kalaskul. Ni frågar, mailar, filosoferar och får mig att skratta. Jag gör mitt bästa för att hinna med att svara så fort jag kan. Dröjer mitt svar någon dag eller två, så ge inte upp, jag läser alla era mail och vill så gärna svara med några ord också.

Det man önskar- en affirmation som nu börjat leverera!

För några månader sedan började jag använda en affirmation som jag sedan dess rabblat varje morgon:

”Tack för alla fina kommentarer och kontakter som kommer till mig via min blogg och social media.”

Just när jag började med den här affirmationen var det relativt lugnt på min Face Book sida (Helenas Horoskop) men de senaste två veckorna har jag verkligen fått svar på tal. Som vanligt så är det också de affirmationer som man liksom är mest avslappnad inför, som levererar. Jag brukar säga att en gnutta nonchalans gällande ens önskningar är det bästa. Ibland lyckas jag bra, ibland inte alls och då brukar jag försöka att formulera om affirmationen på ett, för mig, mer avslappnat sätt. Har ni testat det någon gång och då också fått mer/bättre resultat?

Efter alla de skiften som ägt rum på stjärnhimlen tycker jag maj är en utmärkt månad för att minnas sina affirmationer. Praktiserar ni eller föll det i glömska under all tumult kring april? Jag älskar The Secrets vittnessida där man kan läsa massor av fantastiska berättelser om hur folk över hela världen drar till sig sina drömmar genom lagen om attraktion. Den sidan är alltid värt ett besök om man behöver lite extra motivation för att använda tankens kraft igen.

Åh, Valentino, jag saknar dig

Jag vet inte jag sagt det men när jag startade min skrivarblogg för snart tre år sedan så kompletterade jag den med bröllopsmode. För att det är så väldigt vackert. Ibland kan jag verkligen sakna att få plöja igenom Valentinos senaste brudkollektioner eller kanske de spanska modehusens brudtärneklänningar. Därför tänkte jag slå till med en liten bild som tycks ha etsat sig fast på min näthinna just nu. Det är Frökens Köpgalens idé… Nej, det är ingen brudklänning men det är en utmärkt liten vacker kappa som jag gärna hade velat prova i Stockholm idag. Men jag tror tyvärr inte att den finns i Stockholm. Kappan kommer från Hoss Intropia och är så där bubbelgumshärligt rosa. Hade inte en astrolog/jurist sett alldeles utmärkt fin ut i en sådan, va?

Så vad gör ni en fredag som denna? Springer ni också ärenden, suktar efter vackra vårkläder eller planerar hemliga projekt? Hör av er och berätta! Jag hoppas ni får en fin start på helgen och att vi äntligen kan få lite sol på våra näsor!

Stora kramar till er alla mina fina läsare!

Helena

 1. AnnaH skriver:

  Hej fina Helena! Jag har saknat din personliga sida och är så glad nu när du är tillbaka. Trevlig helg!

  Kram

  1. Tack Anna! Ligger nu i en solstol och njuter av det vackra vädret. Din kommentar gjorde mig väldigt glad! Hoppas du också har en mysig helg? Kramar Helena

 2. Jag ska strax till jobbet för att jobba 12 timmar och lite till så det har inte hunnits med mycket, däremot fick jag sluta 2timmar tidigare imorse (med betalt) vilket gjorde att jag hann sova ikapp och läka min kropp som varit utsatt för en hel del i mittenpartiet med mens, matförgiftning och en trasig rygg efter ett fel-lyft samtidigt, den extra sömnen gjorde under och jag har vaknat glad, piggare och med hopp sprudlande i bröstet vilket var väldigt, väldigt länge sen. Jag tänkte använda mitt goda humör till att skriva en hejdundrande ansökan till en ny tjänst på mitt företag under kvällen och hoppas på att den faller i god jord vilket jag börjar få en känsla av att den kommer. Kappan är nog alldeles utmärkt till en astrolog-jurist tror jag, härliga färger och mönster!! Kram/Vattuman med acc kräftan

  1. Hej Siri!
   Låter som en toppenidé att pitcha!
   Stora kramar och lycka till!

 3. Hej :-) vill berätta att vi fått ett muntligt JA till att köpa tomten där vi vill bygga vårt hus :-) Nu får det gärna lossna så vi får vårt gamla sålt så vi kommer vidare :-)
  Sitter och läser Änglar i mitt hår av Lorna Byrne. Underbar bok ❤
  Tack för din härliga blogg!
  Trevlig helg till er alla!!
  Kram❤

  1. Vad roligt att höra Helene! Då är bollen i rullning och du ska se att resten börjar röra på dig också. Jag har också Lornas bok hemma, dina rader blev en liten påminnelse att kanske faktiskt ta tag och läsa den också. ;-)
   Glad måndag!
   Kramar Helena

 4. Jag svarade dig på FB igår istället för på telefon, för min telefon vägrade skicka iväg sms … Idag skrev jag på avtal! Kommer inte ihåg om man inte skulle göra det eller ej, men jag hade inget annat val. Hoppas och tror att det här blir himla bra! Trevlig helg på dig och stoooor kram!

  1. Helena skrev till mig att från den 19 maj var det ok att skriva på avtal.

   1. Äsch … Oh well, var tvungen det låg liksom utanför min kontroll.

 5. Har hållit på med mitt ”hemliga” projekt. Jobbar hårt i dag för min framtid. Det var sju som ”grillade” mig, sen fick allihopa delta i aktivitet som jag utför. En man glittrade med ögonen ;) Nu ska gänget åka runt och höra sig för på de ställena som har fått prova på, vad alla tycker. Därefter skall styrelsen besluta om det blir bidrag och jag får den helt nya tjänsten :)

  Jag tar dessutom hand om min sjuka hund samt är hundvakt till en annan hund och den stannar till i morgon eftermiddag.

  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..