Jag behöver era goda råd! (och önskemål)

Kära vänner, det är dags för mig att be er om ett råd. Eller ja, kanske några stycken faktiskt.

Astro-feelgood

Nej, nej, det är inget allvarligt. Tvärtom är anledningen till att jag ber om era åsikter av en mycket glad karaktär. Jag har sedan ett år tillbaka funderat över att skriva en bok om astro/self-empowerment/feel-good. Det hela började med att jag publicerade årshoroskop för några olika stjärntecken. Det var vansinnigt hårt arbete med att ställa horosokopen och jag saknade hela den där mer filosofiska sidan av livet också. Den där jag berättar om spännande möten med medium, healers, hypnotisörer och andra erfarenheter som har berikat mitt liv. Så nu sitter jag och filar på en synopsis till en bok som ska vägleda både en aning vad gäller stjärnornas rörelse över himlavalvet men också vara en slag samling av sådant som har hjälpt mig i livet både vad gäller hälsa, positivt tänkande och i skiftet från jurist till kreatör/skribent/astrologibloggare.

Brutal ärlighet!

När jag på helt eget bevåg började föra in mer självutvecklande inlägg här på bloggen, blev jag så glad över det fina gesvsar som jag fick tillbaka från er som läser här. Därför vill jag självklart höra från er vad ni tycker jag ska skriva om. Eller vad jag absolut inte ska skriva om heller, för den delen. Är det något ni tyckt varit extra intressant, av det jag skrivit om? Eller är det något som jag lika gärna hade kunnat hoppa över? Jag är Skytt och vi är brutalt ärliga när någon ber om våra åsikter så, snälla, ge mig hela sanningen. Jag kommer uppskatta den djupt. Grundat på era kommentarer ska jag sedan sätta upp en ram för olika kapitel. Temat kan alltså gärna vara lite större, även om en enstaka livsfråga också kan trigga igång mina tankar!

Tack, Gracias, Danke, Thank You!

Jag är djupt tacksam för er hjälp och kan knappast vänta på att se vad ni kommer hitta på för något klurigt. Om det är någon som känner att den hellre skriver till mig privat, kanske på grund av ämnets karaktär, så är ni varmt välkomna att maila mig på lovableblog@gmail.com Likaså kan ni kontakta mig på ”Helenas Horoskop” på Face Book.

Så, i vilka ämnen vill ni att jag sätter ner min penna? Jag sitter här och bara viftar med skrivdonen!

Stora kramar

Helena

 1. illustrationerna…tycker jag är smakfulla…o du skriver luftigt o lätt…..

 2. Jag tycker om ditt sätt att skriva horoskop, enkelt och lätt att förstå. Du är ödmjuk och svarar på frågor som vi ställer. Du får gärna fortsätta i samma stil med din blogg. Du gör ett jättebra jobb! Tack för att jag får ta del av dina fina inlägg!
  Ha nu en härlig helg!

  1. Tack Jeanette! Du har verkligen varit med mig från början och kommenterat, funderat och tänkt kring det jag skrivit. Det är så roligt att ha dig med och att höra att du tycker om horoskopen.
   Kramar till dig och vovven!

   1. Tack!
    Jag var åter igen akut till veterinären, hon äter fortfarande ingenting. Nu fick jag äntligen svaret 1.5 v efter op. Hon har skador på luft och matstrupen efter tuben som användses vid op, samt inflammation i magsäcken, inte undra på att hon inte vill äta.

    Hon har flera olika mediciner som ska hjälpa henne att bli frisk samt att jag måste mata henne i 3 v med spruta. Mat som är uppblött som soppa, endast hundmat.

    1. Åh herregud vilken resa med vovven! Tacka för din starka, modiga hund och tacka för hennes snabba tillfrisknande. Hon har troligen varit rädd och orolig över allt som skett, stackarn. Men nu när du kan få i henne mat kommer hon återhämta sig bättre. Var med henne, bara du, så mycket som det bara är möjligt. Hon är dig mycket trogen och kommer vara väldigt glad och tacksam för att du ger henne extra stöd och kärlek nu. Jag skickar henne all kraft och kärlek jag bara kan från mitt håll!
     Stora kramar till er båda,
     Helena

     1. Tack Helena, vad rörd jag blev! Hon äter själv, jag behöver inte mata henne med spruta :) Medicinen gör under!
      Kram

      1. Nu blir jag också rörd! Och SÅ glad! Hurra!
       Stora kramar
       Helena

 3. Håller med tidigare kommentarer om att du balanserar allt väldigt fint och gör att det är lätt att hänga med i det du skriver. Jag har ett djupt intresse av personlig utveckling som innefattar det mesta såsom LOA, affirmationer mm. Gillar när du blandar lite allt möjligt och ger oss en chans till insikt om allt som finns att ta del av. Håller med om förslaget om svensk text om EFT, why not!? Gillar även att du tar till dig av kommentarer och svarar på frågor i inlägg – fantastiskt med en sån kommunikation!

  Keep up the good work, gillar’t!

  1. Hej Ann-Mari! Tack för dina tankar, de är oerhört värdefulla för mig! Jag blev också väldigt glad över din kommentar om att jag svarar på läsarnas kommentarer. När jag började blogga minns jag hur jag ibland kommenterade på stora bloggar och jag blev så glad när jag fick ett svar och tyckte att det var en så fin service till läsaren att jag bestämde mig för att försöka göra på precis samma sätt. Ibland är jag en aning sen med att svara men jag hoppas att jag ska kunna ge personliga svar och kommentarer så länge som det bara är möjligt.
   Kramar till dig från ett vrålvarmt Sörmland! :-)

 4. Hej Helena.
  Jag skulle vilja ha en enkel information om exakt var accendenten tex och månen och solen och allt det andra som är viktigt för att ställa ett korrekt horoskop ligger,för just mitt födelseår,månad dag,och tid.Jag tex är född 580512 ca kl:03 på natten.
  Tack för en intressant blogg!

  Carina

 5. AnnaH skriver:

  Det här blir inte lätt! Allt du skriver om är intressant och högst aktuellt i denna ytliga, presters, prestera se bra ut värld. Det är blandningen av allt astrologi, planeter rörelser över himlavalvet. Något som träffade mig rätt i prick var när du skrev om hur sjukdom, värk i kroppen har samband med hur vi lever, känner. Tankes kraft! Jag är den första att köpa din böcker..

  Kram

  1. Hej Anna! Det du nämner om tankens kraft och hur vi mår i våra liv är ett av de teman jag verkligen har som favorit också. För att det kan göra så stor skillnad för en i livet. Det ska jag absolut ta med i boken. Finns många spännande healers och berättelser att nämna i samma veva också.
   Stort tack för att du skrev! Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..