Horoskop vecka 22, 2014

Positiva dagar!

Vi har en nymåne i babbliga Tvillingarnas tecken den här veckan. Men innan dess rider vi fortfarande på vågen från Jupiters och Saturnus möte som inleddes under helgen som precis varit. Planeter som ligger på samma breddgrader kontaktar varandra genom olika typer av aspekter. Mötet mellan Jupiter och Saturnus är en så kallad trine som anses vara en aspekt full av möjligheter. De båda planeterna samarbetar och ger ett positivt resultat. Jupiter vill alltid expandera det han vidrör. Han är också stjärnhimlens store entreprenör, gärna över landgränserna. Saturnus är strukturens Gudfader. Att under helgen och under vecka 22 sätta planer i verket är en mycket god idé för planeringen lovar att hålla för en lång tid framöver.

Samarbeten och kommunikation

På onsdagen kommer så nymånen i Tvillingarnas tecken. Tvillingarnas styrare, Merkurius, kommer samtidigt att blinka mycket vänskapligt till vackra Venus. Nya samarbeten och förhållanden som startar i samband med nymånen har goda utsikter till att bli framgångsrika. Detta är en mycket bra dag i vecka 22 för att inleda samarbeten alltså. Jupiter och Saturnus är fortfarande med oss på onsdagen.

(Alla Tvillingar där ute- en nymåne i ert eget tecken är en fantastiskt tidpunkt för att sätta personliga mål! Sikta mot stjärnorna och se vad som händer under de kommande sex månaderna.)

En superdos av energi och snabbhet också!

Mars, som verkligen inte kan beskyllas för att inte ta inititativ, ökar på takten och ger oss extra driv och självsäkerhet i samband med det vi startar. Står ni i begrepp att skriva kontrakt är detta en fin aspekt för det tyder på att saker och ting kan ske snabbt. Med tanke på att Merkurius avser att snart gå ner i en mindre hjälpsam energi är det bästa vi kan göra att få färdigt alla former av formella avtal, överenskommelser och kontrakt så snabbt som möjligt. Merkurius kommer backa från och med den 7 juni. Men eftersom han tar några dagar på sig att sakta ned inför sin sömniga period, rekommenderar jag er som kan, att ha klart alla former av pappersarbete och reseplanering redan den 1 juni. Bara för att vara på den säkra sidan.

Gör er beredda på att prata, babbla, maila och kommunicera nu

Tvillingarna styr alla typer av informationsflöden så bli inte förvånade om det blir extra fart i mail, på telefoner och brevledes från och med onsdagen och de efterföljande 10 dagarna. Resor styrs likväl av Tvillingarna så kanske blir det tal om att kasta sig iväg för att gå en kurs, hålla en kurs eller på något sätt ta till sig ny information.

Lyx gör Oxen och Venus glada

Venus flyttar in i sitt hem, Oxens tecken i samband med nymånen också. Sköna hem, vackra uppläggningssfat med delikatesser och lite mer lyx i tillvaron blir resultatet den närmaste månaden. Oxen älskar fastigheter och inredning och Venus piffar mer än gärna som den bästa inredningsstylist du kan tänka dig. Så härligt, så härligt. Om din budget redan är uttänjd som en 100-lapp kring hela huset, försök då att satsa på vardagslyx som inte ger dig surt efteråt. Det väntar trots allt en sommar då du kanske vill satsa på en härlig semesterresa när jet-setJupiter i mitten på juli flyttar in i livsnjutaren Lejonets tecken. Venus stannar i Oxen till och med en 23 juni.

Låt oss tala om familjen

På torsdagen den 29 maj flyttar Merkuirus in Kräftans tecken och det kan bli mycket planering och tal om allt som berör familjen. Hur planerar ni att umgås under sommaren? Ska ni flytta eller sälja ett hus? Hur tar vi bäst hand om familjen och vad äter vi? Sommarplaneringen har familjelivet i fokus, åtminstone i juni månad. Sen är det mer betoning på skojigheter.

Nu kan viktiga steg tas mot dina mål

Veckan och månaden avslutas med att Solen och Mars möts på lördagen den 31 maj. Energinivåerna är på topp. Mars är vaken och alert efter att ha varit retro sedan i mars. (Han gick framåt igen den 19 maj). Det är som om vi ätit hälsokostens kompletta utbud av superfood hela veckan och sedan, laddade med energi, bestämmer oss för att börja springa rakt uppför det berg där våra drömmar finns inom räckhåll. Och vi är helt säkra på att vi kan lyckas. Och det kan vi, om vi bara VILL det tillräckligt mycket.

Jag önskar er alla en härlig vecka och ser fram emot att höra om allt spännande ni startar i samband med nymånen, Jupiters och Saturnus fina möte samt Solens och Mars energikick. Det är en väldigt härlig nystartsvecka- kör på!

Kramar

Helena

  1. I helgen som var befann jag mig på ett företag för att få en gåva, eftersom de hade fått prova på en av mina tjänster för ca 1 månad sedan. Där fick jag frågan om ännu en tjänst, I onsdags blev det klart att företaget köper två tjänster av mig. I fredags sa min andra chef att nu är schemat fullt efter sommaren, vad då är det klart då, sa jag. Hon svarade att på måndag får hon klartecken om de får bidraget och att jag får den nya tjänsten. Veckoschemat stämde bra :)

    A mår bättre och bättre. Vi har varit på fyra akutbesök innan det vände. Idag söndag var vi ut på en löptur på tre km. Det gick inte fort, 22 min i spöregn.

    Ser framemot nästa veckas horoskop :)

    Hoppas du haft en härlig lördag!

  2. Önskar dig en härlig vecka :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..