ANNONS

Lady Di´s astrolog och andlige vägledare

/

Det sägs att Prinsessan Diana hade ett stort intresse för det ockulta och det mystiska. Hon ska regelbundet ha fått såväl astrologisk som spirituell vägledning. Ett av de namn som kommer upp när man läser om Prinsessan Diana och astrologi är Penny Thornton. Det ska ha varit Dianas svägerska, Sarah Ferguson, som först presenterade de två för varandra i mitten på 80-talet. Penny Thorntons hemsida Astrolutely är mycket sympatisk och här man kan läsa gratis horoskop och annat spännande. Det är lätt att förstå varför Diana under mer än 6 års tid återkom till denna kvinna.

Dock valde Diana också att besöka andra vägledare under tiden fram till sin död, bl. a mediumet Betty Palko och astrologen Debbie Frank.

Det är alltid roligt att kika in på olika astrologers hemsidor. Om man är intresserad av astrologi och vill lära sig mer om hur man tolkar stjärnorna är en av de bästa sakerna man kan göra att följa planeternas transiter och se hur andra astrologer läser av dem. Så har jag lärt mig massor om stjärnorna samtidigt som jag fått egen rådgivning från himlavalvet!

Jag önskar er en fortsatt trevlig tisdag. Hemma hos mig spöregnar det utanför fönstret och då är det toppen att ha hittat några spännande astro-sidor att bläddra runt på!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00