100% spänning

Idag har jag varit i Stockholm sedan tidig morgon och jag bara undrar, har ni också märkt av att världen tycks gå på högvarv? Det var varmt, irriterat, aldrig så fullt med bilköer som idag och fantastiskt stressigt. De människor jag mötte var hypade för att säga det minsta. Jag höll också på att trilla i stressfällan men sedan tog jag ett par djupa andetag och bestämde mig för att ändra riktning. Jag köpte mig en kalkonsallad på Ingelsta Kalkon, tog med den hem till mamma och åt på balkongen i lugn och ro. Och ja, det gjorde underverk. Vi talade länge om familj, livet och materiella ting. Det var härligt och så avkopplande.

När jag kom tillbaka ut på den Sörmländska marken hittade jag det här fina paketet i brevlådan. Ett alldeles utmärkt vackert fotoalbum i klätt tyg. Jag har letat överallt efter ett sådant här. Det enda stället som hade ett var en amerikansk hemsida. Men frakten blev så dyr att hela inköpet blev löjligt. Men sen så gick jag in på Etsy och se där hittar man baske mig allt. Superpluspoäng för att säljarna nästan alltid också packar in sina varor i så fina paket och skickar med kort och personliga hälsningar. Från Tyskland kommer denna skönhet som någon händig kvinna knåpat ihop. Det passar mig utmärkt eftersom jag duger svårt lite till pysselövningar. Faktum är att jag mår rent dåligt av dem för det aldrig blir som jag tänkt mig.

Vad säger ni andra, är ni pyssliga? Och märkte ni också av att det är en aning stressigt i luften just nu?  (Jag skyller så klart allt på den kommande fullmånen.)

Stor kram till er alla!

Helena