Hyptalk med Victoria Gallagher

Dags att sakta ner och lyssna inåt

Varje månad får man som bloggare reda på hur ens besökssiffror ser ut. Det är en oerhört viktig information, både för mig som skriver bloggen och för tidningen som låter mig uppta deras utrymme. Igår kom mina siffror och det såg så positivt ut att jag faktiskt gett mig själv en liten belöning; vila i några dagar.

Jag ska nu satsa på att gå ner i varv, skriva vidare på synopsis till Astroboken och bara andas. Hela våren har bara sprungit fram och jag som, mentalt, alltid har hundra bollar i luften, har insett att kroppen vill sakta ner. I alla fall en aning. Jag har märkt att jag när jag skriver har ut dubbelt av att regelbundet slappna av. Viktiga tankar och vändningar i skrivandet når mig plötsligt och det är som att serveras en riktning istället för att försöka dra hela skrivandet i en viss riktning.

Vad jag ska göra är alltså att försöka vända mig inåt en aning. Ta emot det som vill komma fram, om jag bara lyssnar, och sedan med ny kraft gå vidare.

Ta emot undermedvetna meddelande för avslappning

Jag vet inte hur ni brukar göra med att boka in tid med er själva och bara stanna upp och andas men jag måste verkligen anstränga mig för att inte jäkta vidare. Hinner man inte ta en dag ledigt brukar jag alltid surfa in på Victoria Gallaghers hemsida och lyssna på den guidade, subliminala, hypnosmeditation som finns där. (Det finns fler på You Tube om tycker om hennes röst och sätt.) Ett besökt hos Victoria kan verkligen få en att sakta ner huvudets tankar och lyssna mer till hjärtat. En långpromenad är också en riktig höjdare. I alla fall om jag får bestämma.

Vad gör ni? Har ni några hemliga knep som alltid fungerar när tiden springer för snabbt och ni glömmer att lyssna och känna efter hur ni egentligen mår? Jag vill höra om alla era tips!

Ha en fortsatt härlig och, framförallt, lugn tisdag!

Stora kramar till er!

Helena

 1. AnnaH skriver:

  Yoga!… Finns inget som kan jorda en så bra som yoga. Det är mitt bästa tips..

  Kram

  1. Ja yoga, det tänker jag alltid att jag ska testa men så blir det aldrig av ändå. Måste skärpa mig där… :-)
   Kramar Helena

   1. AnnaH skriver:

    Virya yoga ska du pröva lite mer fysisk yoga och alltid med ett filosofiskt ämne att fundera på. Efteråt är du som pånyttfödd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..