De 4 elementen- nyckelord för de olika stjärntecknen

Snabbguide till vem du möter

Det finns ett enkelt och kvickt sätt att få en uppfattning om vad för typ av människa ett visst stjärntecken är. De tolv olika stjärntecknen tillhör olika element. Dessa är eld, jord, luft och vatten.

Eldtecknen:

Väduren, Lejonet och Skytten tillhör eldelementet. De är snabba, heta i sin energi och är bra på att sätta fart på saker. De är inititatörerna i zodiaken.Utgångspunkten är ofta rätt ego- vad gör jag just nu, vad vill jag just nu och hur upplever jag en viss situation. De talar gärna om sig själva.

Jordtecknen:

Stenbocken, Oxen och Jungfrun tillhör jordelementet. Här finner man en mer lugn, metodisk karaktär. Att målmedvetet arbeta mot en agenda som lovar framgång är jordtecknens melodi. De är uthålliga och utrustade med stora mängder tålamod. De håller också starkt på traditioner.

Lufttecknen:

Vågen, Vattumannen och Tvillingarna är luftelementet. Kvickhet i tanken, det mentala och kommunikation är områden där lufttecknen utmärker sig. De tänker gärna nytt och utvecklande.

Vattentecknen:

Kräftan, Skorpionen och Fiskarna tillhör vattenelementet. Dessa tecken är känslornas tecken. De som gräver i det undermedvetna, lyssnar till drömmar och intution och är känsliga för det mer djupa i livet. Dramadrottningarnas eget tecken.

Genom att bara fråga en person om vilket soltecken de är födda i, kan man alltså få en indikation på deras läggning. Inte så pjåkigt om man möter en spännande flirt eller annan ny vänskaplig bekantskap och undrar vad som döljer sig under ytan.

Jag önskar er en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena