Jag har skickat synopsis på Astroboken!

I förrgår sent på kvällen skickade jag iväg synopsis på Astroboken till min förläggare. Jag har tagit alla era kommentarer och önskemål i beaktande. I skrivande stund är tanken att det blir egna anekdoter blandade med handfasta tips, precis som här på bloggen. Även om jag kallar den Astroboken så finns där mycket om sådant ni sökte efter; alternativa terapier, andlighet och självläkning.

I dag roade jag mig också med att dra ett tarot-kort för dagen. Jag sitter ständigt bredvid kortleken men det är inte alltid jag drar kort. Men nu, precis innan jag öppnade bloggen, kände jag en lust att dra ett kort. Den visar på att jag troligen kommer fortsätta arbeta med mitt bokmanus idag. Kortet symboliserar, i alla fall för mig, att man ägnar sig åt studier och/eller hantverk av något slag. Att fila vidare på något man skapar är typiskt för detta.

Jag väntar också samtal från Eva, min förläggare. Jag har ännu inte fått veta vad hon tycker om synopsis så jag håller alla tummarna hårt för att mina idéer ska falla henne i smaken. Berättar mer om det i veckans Boklördag.

I övrigt ska en rätt imponerande mängd mat inhandlas till midsommarfirandet. Mindre rolig övning när man har en hel Astrobok att gräva ned sig i. Men utan sill, potatis och grillmiddag kan vi inte fira in sommarens ankomst.

Vad gör ni idag? Är det sista dagen på arbetet innan midsommar eller jobbar ni även imorgon? Och hur ska ni fira midsommar? Berätta!

Stora kramar

Helena