Hur går det med ekonomin, Vågen?

Försöker du stretcha en hundralapp kring kvarteret?

Vågen har haft fullt fart när det gäller ekonomin under 2014. Det har handlat om att få grepp om pengar som tycks försvinna som vatten genom fingrarna på dem. Med restriktive Saturnus i Vågens ekonomiska hus har det varit en utmaning att få ihop ekonomin. Behovet av ”svångrem” och kontroll har varit stort. Det är fullt möjligt att pengarna HAR strömmat in också, men då har Vågen verkligen fått arbeta sig närmast blå. Stora doser ansvar för att få njuta av extra inkomster på bankkontot alltså. Det är faktiskt fullt möjligt att Vågen är riktigt trött av alla uppdrag och extra arbetstimmar som lagts ned.

Hus, hem och familj kan vara anledningen till den ekonomiska stressen

Pluto är Vågens pengaplanet. Han befinner sig just nu i ditt fjärde hus. Här finner man hus, hem och familj. Detta hus styrs i sin tur av Stenbocken, vars styrare, som ovan nämndes, befinner sig i Vågens ekonomiska hus. Detta innebär att det föreligger en stark koppling mellan ekonomisk press och/eller utmaningar och familjelivet. Vågen kanske satsar sina sista slantar på ett husbygge, väntar tillökning som onekligen utmanar ekonomin eller har ekonomiska förehavanden som går utöver det vanliga med nära familjemedlemmar. Faktum är att den närmaste familjen kan vara den bästa hjälpen Vågen kan få i ekonomin så om din mor, far eller andra släktingar sträcker ut en hjälpande hand; ta då tacksamt emot den!

Fortsatt avhållsamhet rekommenderas!Ekonomin kommer att bli bättre efter mitten av sommaren. Håll ut om det känns lite extra stökigt just nu. Praktisera Saturnus motto att ta ansvar för din ekonomi och planera långsiktigt så kan du ha vänt om en utmanade, tröttsam situation fram emot hösten när Saturnus för sig redo för att släppa greppet om ditt ekonomiska hus. Alla former av lyx och slapphänthet i ekonomin bör undvikas.

Och ja, jag vet, att det är ungefär det hemskaste man kan säga till en skönhetälskande Våg som älskar att bjuda på vackra middagar, köpa fina kläder och inredning. Men, biter du ihop nu, är det snart grönt ljus igen. Okej?

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!