Få svar på era frågor genom automatskrift/kanalisering

God Måndag på er allihopa!

Hur mår ni efter den förra veckans vibbar av både nystart och knasigt beteende från folk? (Hej ilskna, oförutsedda utbrott från personer i ens närhet samt Merkurius-trassel i kvadrat!) Läget lugnar sig dock nu och vi får mer drömska, intuitiva energier, tack vare Neptunus. Vilket leder mig till dagens inlägg. Låt oss använda oss av Neptunus förkärlek för det spirituella och våra möjligheter att dra nytta av vår intuitions stora potential.

Minns ni när jag skrev om Den Inre Vägledaren? En del av er som provade övningen blev förvånade över informationen som kom, andra tyckte inte alls att det fungerade.Och det är väl så, att varje person hittar sin vägledning på olika sätt.  Idag tänkte jag berätta om en annan sak som jag gjorde för några månader sedan och som jag nu kan berätta verkligen fungerade. Det kallas för automatiskt skrift eller kanalisering.

Det vi alltid grubblar över och vill ha svar på

Nästan jämt har vi vissa frågor i huvudet som vi önskar att vi hade svaret på. Oftast rör det saker vi kämpar med: ”När jag ska bli frisk?”, ”När får jag ett arbete som jag trivs med?” eller ”När hittar jag rätt i kärlek och får ordning på ekonomin?”

I mitt fall höll jag på att ruttna ihop gällande mina bokmanus och när jag skulle få publicera mina böcker. En kväll bestämde jag mig för att skriva ner frågorna, samt skriva ner svaren som kom till mig. Anledningen till att jag valde att skriva frågor och svar är att jag tycker att det ibland kan vara lättare att uttrycka mig i skrift än att tala.

Bokförlaget som skulle komma

Jag skrev frågan ”När blir min barnbokstrilogi antagen av ett förlag?”

Svaret kom med en gång: ”I vår”. (Vilket också visade sig stämma alldeles utmärkt, jag fick helt oväntat kontakt med och kontrakt med ett bokförlag i april/maj.)

Road men lätt skeptiskt lät jag alla möjliga frågor flöda på och svaren kom lika snabbt och säkert.

Ett spännande projekt 2015

Jag frågade om arbete och framtiden och fick svaret att det under våren 2014 sker något som ger ett erbjudande under hösten, inför våren 2015. Och ja, för snart två veckor sedan kom det faktiskt ett mail om att ha ett möte i höst gällande ett projekt som skulle ta sin början under våren 2015!

Jag har aldrig testat detta tidigare men det verkar alltså fungera alldeles utmärkt. Precis som med övningen med Den Inre Vägledaren är nyckeln att bara acceptera och skriva ned vad som än kommer till en.

Är ni redo att testa?

Sätt er då med penna och papper och bara skriv ned frågorna och sedan det som omedelbart kommer som svar. Försök inte pressa ut mer i svaret än det som kommer, utan gå istället vidare till nästa fråga när du fått svar. Läsa igenom svaren kan du göra när hela övningen känns klar, d v s när du fått ner alla dina frågor med svar. Om inget svar kommer, hoppa då över frågan och gå vidare. Detta är en övning som inte ska styras av dig, utan endast av din tillit och inre känsla. Det går snabbt, då man i stort sett bara skriver oavbrutet tills man är klar.

Berätta gärna om ni bestämmer er för att prova!

Stora kramar och glad måndag till er alla!

Helena