Parfym för stjärntecknen

Varje dag trillar det in en rätt ansenligt mängd reklammail. De flesta lägger jag direkt i skräpkorgen. Men idag kom  ett roligt mail från Perfume.com. De har tema What´s your sign- the perfect scent for your sign. Och de menar naturligtvis stjärntecken. Nyfikna på om det stämmer? HÄR kan ni se vilka parfymer de rekommenderar till de olika tecknen.

Nu ska jag fortsätta att undvika att smälta bort. Termometern visar på 30 grader i skuggan. Hundarna lider, jag ser lätt varm ut i ansiktet och det enda jag vill äta till lunch är glass.

Glad tisdag till er allihopa!

Kramar

Helena

 1. Synd att jag är allergisk och kan inte ha parfym. Jag har supervarmt hos mig, härligt! Kämpa på med boken, du fuxar det! Drick mycket vatten :)

  1. Tack Jeanette, jag tar några sidor varje dag och det känns bra. Efter två dagars uppenhåll nu, känner jag mig förväntansfull inför att få öppna manus igen. Kramar Helena

 2. M skriver:

  Hoppas det blev glass till lunch för dig. Jag brukar äta gazpacho på somrarna. Tycker det är så gott, men tyvärr inte så mättande.

  1. :-) Jag åt glass men du har rätt, Gaspacho, hade verkligen varit grejen. Ibland köper jag sådan där färdiggjord men inget går upp mot att få den hemgjord av en spanjorska någonstans i Andalucien. :-)
   Hur mår du just nu? Någon ljusning eller bättre känsla i kroppen. Tankar?
   Kramar till dig,
   Helena

   1. M skriver:

    Jag mår sådär. Fysiskt har jag väl återhämtat mig lite, men efter allt som hänt senaste året så är det totalt kaos i mitt psyke. Håller på att gå in någon slag vilofas nu efter alla behandlingar och undersökningar. Det har varit ett otroligt intensivt första halvår. Vågar tyvärr inte se någon ljusning ännu.

    1. Jag förstår vad du menar, att det är dags att återhämta dig, att hänga med, rent psykiskt. Ge dig själv tid och kärlek. Jag hoppas också att du har en familj och/eller vänner som stödjer dig under denna tid? Jag tänker på dig och sänder dig positiv kraft och så mycket hälsa som jag bara kan.
     Stora kramar,
     Helena

     1. M skriver:

      Tack så jättemycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..