Augustihoroskop 2014- Väduren

Ditt femte hus, det som representerar allt som är roligt och kreativt och som också förknippas med barn och fertilitet, är fullt av planeter. Minns du alla händelser som skedde kring förmörkelsen den 29 april i år? Ja, det var en riktigt rörig tid som många helst vill glömma. När nu planeterna rör sig fram öer himlavalvet i ditt femte hus, kommer några av dem att återaktivera några av tendenserna av den förmörkelsen.

Först ut att återaktivera förmörkelsen är Solen. Solen styr ditt femte hus och barn kan därför vid den här tiden vara extra fulla av överraskningar och temperament. Kreativa projekt kan likaså bjuda på överraskningar. Normalt sett är det femte huset också förnkippat med tur i spel. Men under den 1-3 augusti- undvik att satsa pengar. För säkerhets skull.

Näste planet att krydda ditt liv är Merkurius. Var lite extra noga med din hälsa och var beredd på överraskningar och utmaningar när du reser med bil, tåg eller flyg. De dagar då du ska ta lite extra tid på dig är mellan 4-7 augusti.

När Mars också lägger sig i 90 grader från förmörkelsen, är det bästa du kan göra att ta det lugnt och stilla i ditt hem. Mars har lätt för att brusa upp och skapa diskussioner under en sådan här tid. Dagarna det gäller är 10-15 augusti.

Pengar och ekonomi kan också stressas igång under perioden 18-21 augusti. Kärlek och pengar tycks vara anledning till oro. Kanske handlar det om något som legat och oroat dig under sommaren men som nu plötsligt kommit obehagligt nära inpå. Ta er tid att sitta ner och tala om hur ni kan skapa ett ekonomiskt lugn.Sist, men inte minst, vill Jupiter också säga något till förmörkelsens energier. Eftersom Jupiter är den godaste av alla planeter och inte menar annat än gott är dagarna 24-31 augusti goda dagar att resa på.

Det enda som Jupiter riskerar att ställa till med är överdrifter av matintag och lyxiga miljöer. Men det kanske inte låter så farligt ändå, eller vad säger ni?