Augustihoroskop 2014- Tvillingarna

I sommarens sista månad söker Tvillingarna efter inre lugn. Karriär och arbete känns inte alls lockande att fokusera på. Istället vill du ta hand om din inre hälsa och hämta krafter genom att fokusera på att finna känslomässig balans. Du behöver en viss ro för att kunna få ordning på det som sker innnanför ditt hems väggar. Familjen behöver komma i ordning. Roligt nog är att om du tar hand om ditt privatliv och din inre hälsa, så gynnas din karriär i slutändan. Ju mer du använder dina inre förmågor, såsom att drömma om och visualisera hur du vill att din framtid ska se ut, desto bättre flyt kan du få när det gäller det du drömmer om att uppnå på jobbet.

Månadens första dagar kanske du får gå på ett väldigt roligt kalas eller någon form av festligt event. Likaså har du väldigt fina aspekter för kärlek då. Rita en cirkel kring 1-4 augusti i din kalender och se vad som händer dig då.

Ditt tredje hus har full fart vilket innebär att du troligen kommer lägga mycket energi på att skriva, reflektera över information, överväga kurser och utbildningar och på alla möjliga sätt berika dig själv mentalt. Om du drömmer om att skriva eller få fart i media, är augusti en bra månad att göra det. PR och försäljning är lyckoområden. Se dock till att satsa på dessa områden på ett sätt så att du hela tiden behåller ditt inre lugn. Många planeter återaktiverar förmörkelsen som ägde rum den 29 april och det kan vänta dig olika typer av överraskande händelser nästa hela månaden. Ju lugnare du är, desto bättre hanterar du ny information som kanske kommer till dig.