Augustihoroskop 2014- Lejonet

Du njuter i fulla drag av livets goda, kära Lejon. Det är god mat, härliga resor, nöjen och frivoliteter mest hela tiden. Du  befinner dig i din årliga topp av lycka. Med Jupiter i ditt eget tecken är den enda risken med de här tendenserna, som nu väntar dig under ett helt år framöver, att du äter upp dig några kilon för mycket. Om du vill fortsätta att göra storslagen entré på glammiga fester och evenemang, tänk då lite extra på att snarare njuta av exotiska fruktfat än ostar, vin och stora matportioner.

Kärleken ler mot dig också. En aning för mycket kanske. Ja, Jupiter älskar överdrifter och det största hotet i ditt kärleksliv just nu är att det är så många som pockar på din uppmärksamhet. Försök att använda huvudet en aning innan du hamnat i ett relationsdrama där du riskera att pekas ut som den som håller flera personer på halster samtidigt.

Lejonen är sannerligen zodiakens stjärnor, de stora underhållarna som får en grupp att le och skratta och som sprider stjärnglans över tillställningar de besöker. I augusti är detta mer sant än normalt. Du får det du vill ha och människor avgudar dig, minns bara att aldrig någonsin ta andras kärlek och dedikation för givet. Genom att praktisera tacksamhet för allt gott som kommer till dig nu, fortsätter ditt flöde. Detta är din stora lyckomånad och världen ger dig det du drömt om sedan ett helt år tillbaka. Din ekonomi ler mot dig och kanske kör du en nyare, lyxigare bil eller uppgraderar dig till first class på dina resor från och med mitten av månaden. Dagarna 23-27 augusti kan årets bästa händelse vänta dig- notera datumen i din kalender och se vad som kommer till dig. Njut!