Augustihoroskop 2014- Vågen

Juli var en stark karriärmånad för dig. Solen befann sig i ditt tionde hus och lös upp allt som har att göra med din status, ditt rykte och ditt generella anseende i din bransch. Folk i högre positioner än du uppmärksammade ditt arbete och gav dig en chans att få det eftertraktade hörnrummet på kontoret eller andra förmåner. Venus, din personliga styrare, besöker även hon ditt karriärhus, vilket bara späder på allt flyt. Hon kommer fortsätta att hjälpa dig i karriären ända fram tills den 12 augusti. Men ditt fokus kommer från och med den 23 juli skifta en aning. Du kommer bli enormt social. Det är fester, bjudningar och roliga event mest hela tiden. Att bara gnugga geniknölarna på kontoret går inte längre.

Det är inte bara Solen som befinner sig i ditt elfte, nätverkande hus, utan även en hel drös andra planeter. Detta tyder på att du rör dig kring och umgås med folk som är mer ytligt bekanta, såsom kontakter inom nätverk, organisationer eller föreningsliv. Dina intressen här i livet är de som styr dig till de här träffarna och sociala tillställningarna. På de här bjudningarna finns det dock nya, fina vänner att lära känna på ett djupare plan, om du vill.

Din kärleksplanet, Mars, befinner sig i ditt ekonomiska hus. Inte den mest romantiska aspekten du haft under sommaren. Ha lite tålamod med varandra om ni inte kommer överens. Ett flertal planeter återaktiverar solförmörkelsen som ägde rum den 29 april i år. Det kan på ett sätt upplevas som om tendenserna till överraskande händelser eller information som plötsligt poppar upp, stegras. Du kan inte påverka saker och ting. Men du kan förhålla dig lugn och laddad med tålamod, flexibilitet och förståelse för att bäst hantera händelser som kan äga rum inom familjen eller med din partner och/eller affärspartner.