Augustihoroskop 2014- Skytten

Från och med den 23 juli fick ditt favorithus, det nionde, besök av Solen. Alla dina favoritämnen såsom högre utbildningar, livsfilosoferande, skrivande, utland och juridik, fick sig en rejäl vitamininjektion. Den här tendensen fortsätter ända fram till den 23 augusti. Det är mycket möjligt att du reser långt bort till exotiska resmål, eller planerar för sådana resor, under den tid som Solen befinner sig i ditt nionde hus. Likaså är det en utmärkt tid för att ta tag i de andra områden som styrs av samma hus: att inleda en rättsprocess, anmäla dig till en högre utbildning eller kanske komma vidare med planerna du har på att skriva den där boken fylld av dina livserfarenheter.

När du ägnat en hel månad åt dessa högre livsämnen, är det dags för Solen att den 23 augusti flytta vidare till ditt tionde hus. Här finns din karriär och din sociala status; vad folk anser om dig i din bransch. Eftersom Solen styr ditt nionde hus kommer din karriär att vara nära förknippad med resor, utland och utlänningar under månaden som följer. Du har tur och flöde med dessa områden i karriären.Din kärleksplanet, Merkurius, befinner sig också i ditt karriärhus. Du attraheras av framgångsrikt folk i din bransch och kan möta kärleken i samband med ditt arbete. Att någon har ”makt” och stor erfarenhet är starka attraktionsfaktorer för dig nu. Eknomomiskt så ser det ljusare ut för din ekonomi sedan din ekonomiska planet, Saturnus, satte fart över stjärnhimlen i juli. Du kommer dock fortsatt att genomgå en stark reningsprocess gällande din ekonomi. Allt som är mer av en börda måste bort: kanske stänger du ner bankkonton, lägger upp nya sparformer, skaffar autogiron som sköter räkningarna åt dig och säljer av saker och tillgångar som i alla fall bara står och dammar på vinden eller i något skåp. 

Detta är en fortsatt trend för din ekonomi under kommande år. Din ekonomi kommer dock att få sig ett rejält uppsving från och med den 24 december då Saturnus flyttar in i ditt eget tecken. En perfekt julklapp att se fram emot, eller hur?