Tvillingarnas kärlek 2014

Generellt

Året sommaren 2012/sommaren 2013 var starka år för kärleken för Tvillingarna. Jupiter besökte då ert första hus och han kryddade gärna era liv med kärlek. Sedan sommaren 2013 har dock Jupiter vandrat vidare och inga stora, dramatiska förändringar väntar för Tvillingarna och Tvillingascendenterna gällande kärlekslivet. (Betänk dock att personliga aspekter i era horoskop kanske säger något annat.)

Trenden hittills

Jupiter är Tvillingarnas kärleksplanet vilket ger en förkärlek för partners som på olika sätt utstrålar kraft, pengar och jet-set. Jupiter vill alltid leva the goda livet; det skålas i champagne i solnedgångar på vackra platser runt om i världen. Fram tills den 16 juli 2014 har Jupiter befunnit sig i familjekära Kräftans tecken vilket gett ett starkt behov av en partner med starka familjevärderingar och att kunna dela med sig av sina känslor. Kärleken har gått att finna i samband med att man söker bättra sina ekonomi; på banken, med banktjänstemän, finansfolk och  andra människor som på ett eller annat sätt är inblandade i hur Tvillingarna sköter sin ekonomi.

Från Mr Big på banken till McDreamy i grannskapet

Hur och vad Tvillingarna söker i kärlek ändrades från och med att Jupiter bytte tecken den 16 juli. Det är det tredje huset där allt flirtande och kärleksintresse finns; PR- och säljfolk attraherar Tvillingarna. Kommunikation och smart meningsutbyte blir oerhört viktigt i kärlek. Tvillingarna är alltid intresserade av att föra en kvick konversation och nu mer än någonsin i kärlek alltså. Håll ögonen öppna i grannskapet, bland vänner och bektanta, på kurser och via dina syskon- där finns kärleken nu och i ett helt år framöver. Första steget att rekommendera om du stöter på McDreamy är att inleda med en fyndig replik om något som rör nyheter, skrivande eller media och/eller utbildning.

Glad tisdag till er alla därute!

Kramar

Helena

 1. Sanna skriver:

  Snälla Helena! Skulle du kunna skriva ett kort inlägg här speciellt för mig och en kille som jag gillar väldigt mycket? Jag är kräfta och han är oxe! Skulle vilja veta vad som kommer att ske mellan oss i kärleken denna månad! Tacksam för svar :)

  1. Hej Sanna!
   När jag tittar på soltecknen generellt så ser jag detta:
   Oxen är en person som gillar konceptet att bevara status quo. De senaste åren, sedan 2011, har det dock Oxen fått utstå många test för sin kärlek. Det har krävts ett rejält drama för att få Oxen att bryta upp, för sin egen skull.
   Kräftan har fått smak på passion och gärna lite äldre personer eller sådana som på något sätt utrstålar framgång och makt. Det är mer sexigt än låt-oss-gifta oss som gäller för Kräftan just nu. Det är ett roligt, flirtigt år. Kring jul 2014 ändras dock den saken till ett större behov av något mer seriöst.

   Oxen och Kräftan har mycket annat än kärlek i tankarna i augusti. Detta är återigen när jag tittar generellt, så kanske era personliga horoskop säger något helt annat. Oxens kärleksliv kommer skakas om och, troligen, förändras i oktober i samband med förmörkelser och julen 2014 är Oxen klar med sin utrensning i kärlekslivet. Då har han/hon kvar det som är värt att ha kvar.

   Kräftans kärlekspartner är mest inriktad på tankar kring pengar och ekonomi i augusti. September ser mycket bättre ut för kärlek :-)

   Hoppas det ger dig något, även om det är på ett generellt plan!

   Kram och lycka till,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..