Tvillingarnas kärlek 2014

Generellt

Året sommaren 2012/sommaren 2013 var starka år för kärleken för Tvillingarna. Jupiter besökte då ert första hus och han kryddade gärna era liv med kärlek. Sedan sommaren 2013 har dock Jupiter vandrat vidare och inga stora, dramatiska förändringar väntar för Tvillingarna och Tvillingascendenterna gällande kärlekslivet. (Betänk dock att personliga aspekter i era horoskop kanske säger något annat.)

Trenden hittills

Jupiter är Tvillingarnas kärleksplanet vilket ger en förkärlek för partners som på olika sätt utstrålar kraft, pengar och jet-set. Jupiter vill alltid leva the goda livet; det skålas i champagne i solnedgångar på vackra platser runt om i världen. Fram tills den 16 juli 2014 har Jupiter befunnit sig i familjekära Kräftans tecken vilket gett ett starkt behov av en partner med starka familjevärderingar och att kunna dela med sig av sina känslor. Kärleken har gått att finna i samband med att man söker bättra sina ekonomi; på banken, med banktjänstemän, finansfolk och  andra människor som på ett eller annat sätt är inblandade i hur Tvillingarna sköter sin ekonomi.

Från Mr Big på banken till McDreamy i grannskapet

Hur och vad Tvillingarna söker i kärlek ändrades från och med att Jupiter bytte tecken den 16 juli. Det är det tredje huset där allt flirtande och kärleksintresse finns; PR- och säljfolk attraherar Tvillingarna. Kommunikation och smart meningsutbyte blir oerhört viktigt i kärlek. Tvillingarna är alltid intresserade av att föra en kvick konversation och nu mer än någonsin i kärlek alltså. Håll ögonen öppna i grannskapet, bland vänner och bektanta, på kurser och via dina syskon- där finns kärleken nu och i ett helt år framöver. Första steget att rekommendera om du stöter på McDreamy är att inleda med en fyndig replik om något som rör nyheter, skrivande eller media och/eller utbildning.

Glad tisdag till er alla därute!

Kramar

Helena