Skorpionen och kärlek 2014

Mindre hett och mer allvarligt

Skorpionens heta, passionerade liv har fått sig en dusch av surmulen Saturnus sedan hösten 2012. Om Skorpionen innan dess var varje bjudnings glade och spännande gäst så har Saturnus sett till att både lugna ner och sätta Skorpionerna lite mer avsides i baren sedan hösten 2012. Att festa kan ha känts lite ”meningslöst”, som om det inte fyller något syfte. Saturnus ville ju gärna att allt man gör ska ha något reellt mål. Likaså har det sociala livet, och därmed möjligheterna till flirt och kärlek, tonats ned en aning. Många Skorpioner kan känna sig som om de förlorat sin färg och som om de befinner sig på ett visst avstånd från det glada livet. Detta kommer dock snart att ändras så håll ut!

Det sjunde huset, där man finner seriösa relationer och äktenskap är inte ett hus som har full fart och action under 2014. (Aspekter i personliga horoskop kan tyda på annat, men detta gäller Skorpioner och ascendentskorpioner generellt.) Vissa år är bara sådana.

Flirtar och one-night-stands

Kärleksaffärer är det på annat sätt med. Stjärnorna antyder att det kan ges fler än en möjlighet till tillfälliga kärleksaffärer, one-night-stands och kroppsliga begär under året. Detta är dock inte de relationer som brukar leda till något mer än just tillfällig njutning och fjärilar i magen. Inte helt lätt för Skorpionen som törstar efter kärlek.

Bästa kärleksdagar och andra tendenser i kärlek framöver är:

17-19 augusti- (Venus, Skorpionernas kärleksplanet, möter tursamme och optimistiske Jupiter vilket ger möjligheter till kärlek i samband med karriär och arbetet)

Från och med den 5 september- undvik att bli alltför kritisk och petig i kärlek. Möjligheter att finna kärlek finna på nätet och via sociala klubbar och nätverk, samt via vänner.

Venus får sig en liten spark av förmörkelsen i slutet av oktober- kärleken testas. Sitt lugnt i båten och kommer okänd information fram, se det som att du hellre får reda på sanningen än lever i ovisshet.

I november lättar kärleken och, faktiskt, det är du som blir jagad, istället för tvärtom. Njut! Din nya stil, du sätter troligen fart med imageförändringar i slutet av oktober och fram till den 17 november, späder på denna tendens. Walk the walk, kära Skorpions, folk kommer intresserat följa dig med blicken när du går förbi!

I december, på julafton, släpper Saturnus sitt grå grepp om dig. Livet blir roligare och din vanliga, passionerade sida får äntligen utrymme att visa framfötterna igen. Hurra!

Glad torsdag till er alla!

Stora kramar

Helena