Momstrology- Föräldrarguide från stjärnorna

Jag är väldigt nyfiken på den här boken om moderskap och föräldrartips för de olika stjärntecknen; Momstrology av Ophira och Tali Edut. Ophira och Tali är även kända som The Astro Twin soch  är älskade över hela världen. På Momstrology´s hemsida kan man läsa gratis ”momscopes” för veckan. Jättekul nisch som jag inte sett hittills!

På Ophiras och Talis ordinarie astrologisida, Astrostyle, kan man läsa diverse horoskop helt gratis. De bjuder också på högkvalitativa, nedladdningsbara e-böcker. Väldigt proffsigt. Dessa två Skytt-damer är verkligen några av mina absoluta favoriter när jag läser horoskop. Det känns skoj, modernt och uppfriskande. Något som amerikanska ELLE förstod för länge sedan och därför anlitade dem som sina astrologer.

Glad tisdag på er allihopa!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..