Septemberhoroskop 2014- Väduren

Har du visualiserat hela sommaren? Satt dina drömmar i första rummet och planerat för hösten? Nu börjar det bli dags att få sätta ned fötterna i marken och börja springa. Det är dags för det som Väduren älskar allra mest; action!

Från och med den 23 september kommer du lägga i högsta växeln när det gäller ditt sociala liv. Det blir bjudningar, mingel och många goda skratt över drinkar med vänner och bekanta. Men även med potentiella affärspartners.

Kärleksmässigt så passerar Venus genom flera tecken. Du rör dig vant i olika miljöer och tycks föra dig med en viss social grace som är oerhört attraktiv för det motsatta könet. De första fem dagarna i september är du på ett ovanligt flirtigt och mindre seriöst humör. Sedan är det kärlek på jobbet och/eller på gymmet/i hälsokostbutiken som lockar dig. Allt och alla som kan gynna din hälsa får dig på ett mycket kärleksfullt humör; healers, SPA-personal, frisörer och tränare samt dietister.  Den trenden håller i sig månaden ut. (Du har Uranus, överraskningarnas planet i ditt eget tecken. Ditt kärleks- och privatliv kommer fortsätta att bjuda dig på överraskningar under kommande år.)

Håll i dina pengar under den 1-6 september. De kan liksom bara rinna ur dina händer om du får syn på något vackert, såsom kläder, smink, hår/skönhetsvård eller annan lyxig attrialj. Efter den 6 september finns det möjligheter att pengar kommer till dig via mer lön eller annan form av inkomst. Bättre  så, än att låta pengarna rinna som vatten mellan fingrarna på dig, eller hur?