Septemberhoroskop 2014- Oxen

Nu börjar din hälsa att se bättre ut. Venus, som är din hälsoplanet, befinner sig i september i ditt femte hus. Att roa sig och släppa alla krav är vägen till att må bättre om du känt att press och stress hängt över dig. Vägen till god hälsa brukar för det mesta bottna i hur man fördelar sina energier. Hur mycket ger man och hur mycket får man.  När de två är i balans brukar man för det mesta må bra. Det är flera planeter som befinner sig i ditt sjätte hus som styr hälsa men också ditt dagliga arbete. Du ger fokus åt dessa två områden efter sommarmånaderna.

Om du söker nya arbeten är september likväl en bra period. Möjjligheterna finns där och du ”ligger på”.

Solen flyttar in i ditt femte hus den 23 augusti och sedan och du kommer troligen att roa dig mer än du brukar. Fester, nöjen och resor är sådant som det femte huset älskar och när Solen besöker detsamma får den typen av aktiviteter mer uppmärksamhet. Det femte huset älskar underhållning såsom teater, konserter och stora filmupplevelser. Det är mycket möjligt att din kalender är fullbokat med sådana typer av evenemang fram till den 23 september. Efter det går Solen in i ditt arbets- och hälsohus. Cosmopolitan byts mot detox juice och arbetspyssel. Men det kan faktiskt kännas en aning förfriskande med det skiftet också. Du kommer troligen planera som en galning, ända ner i minsta detalj ska du både vad gäller redovisning, aktsystem och annan form av registrerad information. Passa på när du har Solen här, för normalt sett undviker du gärna de här områdena.

Kärleksmässigt är tiden fram till den 23 september full av möjliga flirtar. Du är inte så seriös som om Solen hade befunnit sig i det sjunde huset. Men du har väldigt roligt! I slutet av oktober väntar stora händelser kring seriösa relationer, både i kärlek och affärer.

  1. Du anar inte hur den första meningen fick mig att jubla. Efter en vecka med halsfluss stämmer det löjligt bra in på mig, som är oxe. Tack för dina uppiggande ord. Jag ska lyssna på detta.
    Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..