Horoskop vecka 34, 2014

Åh, vilken helg!

Det har varit en speciell helg, eller vad säger ni? Dagens möte mellan den stora och den lilla lyckans planet, Jupiter och Venus, har skickat lyckovibbar över oss hela helgen. Ända sedan i fredags. Har ni gjort något ovanligt lyxigt eller haft mer tur än vanligt sedan dess? Tacka i sådana fall zodiakens turplaneter för flödet! Idag kulminerar effekterna av deras möte men hela söndagen är starkt glädjefylld. Läser du det här tidigt på söndagsmorgonen den 17 augusti se då till att planera in något riktigt roligt inför dagen. Jag är säker på att du får en superupplevelse!

Här är det stopp gällande kontrakt…

På måndagen den 18 augusti ställer sig kommunikationsplaneten Merkurius i direkt motsatt position till drömske Neptunus. Eftersom Merkurius är kontrakts- och avtalsplaneten framför andra och Neptunus förknippad med att hölja sanningen i slöjor så är detta en dag man bör undvika för att skriva under kontrakt eller viktiga dokument. Man kan helt enkelt missa viktig information när Neptunus viskar sina drömska ord till Merkurius. Om du vet med dig att du har ett avtal på väg med posten eller e-mail är det bästa du kan göra att hålla på det några dagar innan du skriver under.

…men nu är det fritt fram!

Redan på torsdagen kan du fatta bläckpennan. Då möts Merkurius och Pluto och de är på ett ypperligt gott humör. Pluto kommer med sin grävande förmåga kunna rota fram minsta detalj som är viktig att ha koll på innan man skriver under ett kontrakt. Om där finns fakta som inte varit synliga innan, så hittar han dem. Pluto förknippas ofta med pengar. När man skriver under ett kontrakt eller avtal som reglerar pengar, bidrag, lån eller arv/skatter vill man självklart veta den exakta innebörden av avtalet eller samarbetet. På torsdagen har du goda möjligheter till just detta.

Ordning och reda både på kontoret och i din kropp

På fredagen träder Solen in i Jungfruns tecken och vi kan alla drabbas av den klassiska ”kom-igång-efter-semestern-febern”. Jungfrun styr över dagligt arbetet men också hälsa. Under en månads tid får vi nu chansen att återigen sätta oss in i våra dagliga plikter efter semestern och kanske också se till att lägga upp träningsschemat inför hösten. Blev det lite för mycket av det goda under sommaren är det nu du ska planera besök på yogastudion, köpa terminskort på gymmet eller kanske ge kroppen en detox för att rena den från slaggprodukter.

Jungfrun är oerhört petig så oavsett om du satsar på mer ordning på ditt skrivbord, bland papper och akter eller gällande din hälsa så kommer du ta dig an det hela med ett imponerande ansvar. Passa på, det är inte alltid man är på detta humör!

Ha en underbar vecka!