Septemberhoroskop 2014- Kräftan

Solen lyser upp ditt tredje, kommunikativa hus från och med den 23 augusti. Det kommer bli mer betoning än någonsin på att maila, ringa, sms:a och ta ställning till information och kursutbud, kortare resor och att teckna kontrakt och/eller avtal. Kanske också att skriva, om du är intresserad av det. Tendensen håller i sig nästan hela september, ända fram till den 23 september. Sedan är det dags för dig att få ägna dig åt ditt favoritområde; hus, hem, familj och känslomässig trygghet.

När Solen den 23 september beger sig in i ditt fjärde hus kanske du tar tag i husfix som du skjutit upp hittills; renovering, storstädning eller omöblering. Men det fjärde huset styr även känslor, gärna de som härstammar från tidigare. Kanske så långt tillbaka som från din barndom och gärna med koppling till din mamma. Kräftan är ett tecken starkt förknippat med det kvinnliga och modersfigurer. Det kan vara dags för dig att reflektera över vad som hänt dig sedan förra året vad gäller din känslomässiga trygghet och ditt hem. Är du nöjd, fortsätter du på samma väg du redan valt. Men om du känner att något behöver ändras kan det nu vara dags att göra något åt saken.

Solen är den planet som styr din inkomst och dina tillgångar. Att investera i hemmet kan alltså bli aktuellt under september månad.

Behöver du mer pengar på bankontot är två vägar mer aktuella än andra: Fram till och med den 23 september är alla sätt du gör reklam för dig värda att arbeta med lite extra; PR, reklam, sociala medier. Att sprida ryktet om dig och dina tjänster, helt enkelt. Efter den 23 september kan du tjäna pengar hemifrån eller på mer hemrelaterade tjänster. De kontakter som din familj har kan även ge dig fler uppdrag, mer arbete och därmed mer inkomster ända fram till den tredje veckan i oktober.

Mars är full av energi och självförtroende. I september rör han sig genom ditt femte, flirtiga hus. Du agerar utan att tänka efter om du verkligen ska våga ta initiativet i kärlek. Det är mer kärleksaffärsbetonat än seriöst men likväl roligt. Mars styr ditt karriärhus så kanske flirtar du på arbetet eller med någon du träffar i tjänsten? Detta kan vara samma sak som att leka med eld, så tänk efter före om ditt företag inte uppskattar den typen av relationer.