Septemberhoroskop 2014- Lejonet

Nästan alla planeterna befinner sig i den nedre delen av Lejonets horoskop. Detta innebär att fokus ligger på det inre livet, familjen och hus och hem. Efter perioder av mycket socialt liv är detta en nödvändig transit för att få en chans att hämta sig en aning. Se tiden från och med nu fram till årets slut som en slags nystartsperiod. Du förbereder dig på hemmaplan och med det mer emotionella för att kunna satsa stort på karriär och yttre liv när 2015 börjar.

Mars, krigar- och actionplaneten, befinner sig i ditt fjärde hus som styr just hus och hem. Detta tyder på att än mer fokus behovs inom detta område. Många gånger pågår renoveringar eller reparationer i hemmet när Mars passerar här. Det finns också risk för konflikt med familjemedlemmar. Mars brusar gärna upp snabbt, som bekant. Den 14 september släpper Mars taget om ditt hem.

Det är dock fart vad gäller ekonomin! Solen befinner sig i ditt ekonomiska hus. Eftersom Solen styr över ditt utseende finns en koppling mellan hur du ser ut, vad du klär på dig och hur du för dig, med dina inkomster. Satsa på att tänka efter en extra runda innan du beger dig iväg på möten alltså. Ett välvårdat yttre och ” rätt image” för uppdraget kan innebära mer pengar i din ficka. Att utstråla hög status eller till och med rikedom, kan ge ännu mer av den varan i ditt liv. Merkurius, som styr din ekonomi, passerar genom det tredje huset. God PR, marketing och försäljningsteknik är guld värd för din ekonomi. Och, som om inte det vore nog, så kommer den lilla lyckoplaneten, Venus, att besöka ditt ekonomiska hus i september också. Hon kommer bjuda på gåvor, tjänster från chefer eller överordnade och löneförhöjningar. Det är också möjligt att pengar kommer från myndigheter eller staten på något sätt.

Kärleksmässigt ser det positivt ut. Din flirtplanet, Jupiter, möter planeten som styr dina seriösa relationer, men också roliga event och bjudningar, Uranus. Den sista veckan i september är den veckan du ska tacka ja till inbjudningar och hålla ögonen lite extra öppna om du letar efter kärleken.

En ganska härlig start på hösten, eller hur?

Glad onsdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..