Septemberhoroskop 2014- Jungfrun

Det är alltid en god idé att starta nya projekt när Solen befinner sig i ditt första hus. Det är ju då man påbörjar ett nytt astrologiskt år. Tänk på det som om tiden då man sätter de frön som man sedan kan skörda resultatet av ett år senare. Nu är din tid att sätta frön, kära Jungfru!

Satsa på att följa dina drömmar under de första tre veckorna i september. Då befinner sig Solen i ditt första hus. När Solen lyser upp ens första hus tenderar man att skina än mer i sin utstrålning. Det är som om folk runt i kring en noterar en på ett annat sätt. Inom astrologin kan man absolut kalla september för Jungfruns bästa tid under året. Man njuter och mår bra och folk lyssnar på vad man har att säga. Venus kommer att följa efter Solen in i ditt första hus den 8 september. Detta ger ytterligare självsäkerhet, skönhet, glitter och glamour till din utstrålning. Njut, kära Jungfru, för livet är inte alltid så här fullt av skönhet. Det är som om en mycket sval, vacker skönhet tagit bo i din kropp. Att investera i något vackert till dig själv i klädväg är att rekommendera. Nu har du alla chanser att hitta en klänning eller handväska som blir pricken över i:et när det gäller din glamorösa look.

Venus styr din ekonomi vilket också innebär att ju mer du ger ett intryck av att tillhöra toppskicket, ju mer pengar kan hitta till dig. Pengar dras helt enkelt till pengar. Söker du arbete i september, ska du särskilt satsa på den sista veckan i september. Med både Solen och Venus på din sida kan du lyckas ro hem drömjobbet.

2012 påbörjade du en plan för att hitta rätt i kärleken. Sedan dess har du känt dig fram, kanske felaktigt satt kärlekspartners på piedestal men samtidigt börjat träna upp din intuition att guida dig rätt i kärlekslivet. Dessa tendenser kommer att pågå i flera år framöver. Många Jungfrur gifte sig under förra året eller under den första hälften av 2014. Men Neptunus i ditt äktenskapshus blir ditt liv fullt av möjligheter till den kärlek du verkligen letar efter. Det enda du ska se upp med nu, och framöver, är att idealisera din kärlek. Neptunus har som bekant en förmåga att måla allt i rosa färger och gladeligen säga ”ja” till allt.

Glad torsdag!

  1. Oh, vad lovande!! Går och önskar en nystart, en möjlighet att låta drömmarna ta form, om än i långsam takt. Dags nu då? Ser fram emot hösten.
    Ha det gott och tusen tack!

  2. Evisen skriver:

    Låter som spännande veckor att se fram emot ;-) Nystart är precis vad jag för närvarande går igenom, känner mig dock som en fågelunge på vissa plan.. Tack för en inspirerande blogg! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..