Septemberhoroskop 2014- Vågen

Om det finns någon gång per år som Vågen kan satsa på att vara lite mer egocentrisk än vanligt så är det i september. Den sista veckan i september flyttar Solen in i ditt eget tecken och i ditt första hus. Här lyser han upp allt som stavas personliga drömmar och mål. Istället för att backa för vad andra tycker och önskar är det din chans att höja din röst och be om det som är viktigt för dig. Det finns en mycket stor chans att folk i din omgivning hörsammar det du säger. Om du har känt dig lite trött, sliten eller kanske varit sjuk, är Solen i ditt eget tecken också en stark indikation på att du kommer få mer kraft och mer hälsa. Härligt! Detta från och med den 23 september alltså.

Vågens kärleksplanet, Mars, befinner sig i ditt ekonomiska hus. Du attraheras av pengar och makt när september startar. Likaså kan du falla pladask för någon du träffar på när du går på möten gällande din egen ekonomi; finansmän/kvinnor eller rådgivare inom ekonomi. Denna trend pågår fram till mitten av månaden. Därefter, från och med den 14 september, flyttar Mars vidare till ditt tredje hus och Skyttens tecken. Försäljning, PR, marketing, kurser, juridik och utland/utlänningar blir då istället dina nya favoriter på datingscenen. Att hitta en partner som du kan kommunicera med blir väldigt hett. Du behöver mental stimulans och talar gärna om böcker, utbildning eller nya högre livsideal. Kanske går du på date med en advokat, en filosof, en utlänning en universitetslärare eller, varför inte, en journalist/författare. Personen du söker kan mycket väl finnas i ditt grannskap eller vara någon som ett syskon presenterar för dig.

Spirituellt har du en superperiod de första tre veckorna i september. Tycker du om andlighet eller djupmediationens fördelar? Då kan septembers första tre veckor ge dig en andlig kick framåt. Meddelanden från en annan sfär kan leta sig fram till dig om du bara minns att lyssna.

Glad fredag!