Septemberhoroskop 2014- Skytten

Det har varit full fart i Skyttens favorithus, det nionde, ända sedan juli. Det har diskuterats, filosoferats och skulpterats ut en ny väg inför framtiden. Resultatet började visa sig rent karriärmässigt i slutet av augusti. Då trädde Solen, styraren av ditt nionde hus, in i ditt karriärhus. Frågor om bokskrivande, juridik, undervisning och högre studier, blev aktuella gällande din egen karriär. Många Skyttar är excellenta lärare och de är också det stjärntecken som allra mest förknippas med bästsäljande böcker. Kanske slipade du på ett eget bokmanus, tackade ja till att undervisa och/eller föreläsa eller kanske bestämde dig dig för att bege dig mot utlandet med dina kunskaper och erfarenheter i slutet av förra månaden?

Jupiter, din egen styrare, och zodiakens stora lyckoplanet nummer ett, befinner sig i ditt nionde hus sedan i mitten av juli. Under ett års tid kommer Skytten få lägga fokus på alla sina favoritområden. I augusti nästa år kommer du sedan att få se karriärframgångar som du inte sett röken av sedan 2003/2004. Inte så illa, va? De karriärframgångar du kommer uppleva under september månad kommer inte vara någonting i jämförelse med vad som väntar dig under året 2015/2016.

Hälsomässigt kan det, som bekant, kosta att ligga på topp. Med framgång kan ibland också kritiska röster och svartsjuka visa sig. Att skaffa sig ett pansar som hanterar sådana angrepp från andra, kan vara jobbigare än man tror. Venus är Skyttens hälsoplanet och när hon flyttar in i ditt karriärhus tyder det på att utmaningar på arbetet, till följd av Skyttens tids- och hälsooptimism kanske, kan påverka hur du mår. Karriären ser väldigt positivt ut så den största utmaningen ligger i att balansera din energiåtgång och känna dina begränsningar.

Din kärleksplanet, Merkurius, hastar fram snabbt genom inte mindre än tre olika tecken. Största delen av september (den 2- 28 september) befinner han sig dock i ditt sociala, nätverkande hus. Romantik och flirt kan finnas på välgörenhetsevent, i föreningsliv eller i grupper som du söker dig till på grund av dina intressen. Att satsa på att dejta eller ta kontakt med någon via sociala medier och/eller nätdejtingsidor är helt rätt i september. Likaså kan en vänskap utvecklas till mer än så.

Om något i ditt liv känts, tja, obekvämt, som om du varit tvungen att vänta på andra för att kunna planera eller ta egna beslut, se då september som månaden då det tar slut. Skyttarna är frihetsälskare och mår inget vidare av att inte få tuffa på i egen takt. Med fler och fler planeter i den delen av ditt horoskop som signalerar personlig självständighet kan du nu äntligen få börja bestämma och leda riktningen. Att anpassa dig är över. Faktum är att stjärnorna precis satt dig i skola för att du ska få visa framfötterna inom detta område. Som Skytt har du säkert en miljon idéer, tankar och stora mål och visioner, eller hur? Kör på, kära Skytt! Wow!

Glad tisdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..