Septemberhoroskop 2014- Vattumannen

De första tre veckorna i september är det stort fokus på ditt åttonde hus. Detta hus kallas även huset för andras pengar och symboliseras ofta av större klumpsummor som kommer eller går. Det kan röra sig om banklån, bidrag, a-kassa, skatter, arv, gåvor eller underhållsbidrag. Det handlar många gånger om gemensamt ägande. Har du frågor att reda ut som rör fastigheter, försäkringar eller skatter, ska du passa på nu!

Solen, som styr ditt kärlekshus, passerar i det åttonde huset. Detta visar också på en koppling till passion och intima, starka upplevelser. Det hela har en Skorpion-vibb över sig. Tänk dig Fifty Shades of Grey på besök i ditt kärleksliv. Eftersom Solen också förknippas med flirt och ekonomiska spekulationer, spel och risktagande, så kan dessa områden likaså puscha dig lite extra att våga både när det gäller kärlek och pengar. Har du en partner är det mycket möjligt att han får ta emot extra pengar den här månaden och han kommer inte vara sen att låta dig få en del av kakan heller!

Ett tredje alternativ med Solen i det åttonde huset är du väljer att sätta igång med en djupt renande process, fysiskt eller psykiskt. Bort med slaggprodukter, begär och kontrollerande beteenden som begränsar ditt liv. Beteenden och begär som kanske gör dig mindre hälsosam rent av. Det du gör dig av med skapar rum för annat, nytt, att komma in i ditt liv så var inte rädd för att klippa band till både godispåsar och osunda relationer om det behövs.Ekonomiskt kommer lyckan le mot dig mellan den 23-30 september. Lyckoplaneten Jupiter blinkar så mycket han bara kan till Uranus och du kan mycket väl tänkas få ekonomiskt hjälp från vänner, syskon eller folk du känner via nätverk. Vill du satsa på din karriär- gör det tidigt i månaden.

Den 2-4 september möts din karriärplanet, Pluto, med den livsgivande Solen. Pluto befinner sig i ditt tolfte, hemliga hus. Högt uppsatt folk kan ha dig i åtanke utan att du vet om det, eller kanske får du en chans som någon ber dig hålla för dig själv ett tag.

Det var enormt fokus på kärlek i augusti. Faktum är att det kommer fortsätta vara ditt starkaste kärleksår på tolv år. Men i september är du alltså på mer flirtigt, promiskuöst humör! Njut, kära Vattuman!

Glad torsdag!