Septemberhoroskop 2014- Fiskarna

Från och med septembers början befinner sig många av planeterna i den del av ditt horoskop som tyder på ett mer utåtriktat liv. Du har fokuserat på det inre, hem och familj och din känslomässiga hälsa under flera månader. Nu är det dags att gå ut i världen och göra det arbete du är menad att göra. Det är karriärdags. Din karriärplanet, Jupiter, flyttade i juli in i ditt sjätte hus. Hög arbetsmoral och att verkligen lägga manken till för att nå framgång är en trend som kommer att följa dig ända fram till slutet av nästa sommar. Så vad vill du? Vad säger ditt hjärta dig är din väg här i livet? Nu ska du satsa!

Fram till den 23 september befinner sig Solen i ditt kärlekshus. Det finns möjlighet till seriösa relationer men även till ett glatt socialt liv. Bjudningar och event kan komma att prägla de tre första veckorna av september. Efter den 23 september flyttar Solen vidare till ditt åttonde hus och du blir mer intresserad av passion och sex än vanligt. Eftersom det åttonde huset även symboliserar din partner och dennes ekonomi kan hans/hennes ökade tillgångar komma dig till godo också.

Fiskarna är det högsta andliga tecknet i zodiaken. Dagarna mellan den 23-30 september signalerar Jupiter på ett mycket glatt sätt till Uranus. Jupiter styr din karriär och Uranus ditt inre, andliga liv. Eftersom Uranus befinner sig i ditt inkomsthus finns en koppling mellan spirituella insikter och framgång i karriären. Kanske är det den andliga vägen som ska visa sig ge dig mer pengar i fickan? Välgörenhet och ideellt arbete kan också komma att ge dig möjligheter i karriären. Väldigt spännande för de spirituella, omtänksamma Fiskarna!

Glad fredag!

  1. Hoppas ni har det bra!
    Ha en härlig lördag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..