Juno och den kärlekspartner vi väljer (samt länk till astrologiskola)

Amore, amore… Vem hade inte varit glad för en personligen riktad guidebok i kärlek? När inte någon sådan går att uppbringa kan dock asteroiden Juno ge god vägledning om vilken partner man tenderar att välja och vad vi får.

Bob Marks skriver en bra summering av detta på HÄR.

Hos Bob Marks hittar du även en utmärkt astrologi-skola om du vill lära dig mer om hur man tolkar stjärnornas inverkan på våra liv och våra karaktärer. Jag har läst Bobs kloka ord i många år och hittar alltid något spännande på hans hemsida.

Bob Marks är även författaren till den genialiska boken, ”How to get more Love, Money and Success by traveling on your birthday”. Väl värt att kika närmare på om man vill ge sig själv en kul födelsedagspresent; goda astrologiska möjligheter för året som kommer!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

 1. Anita skriver:

  Först till Vanja: Jag hade inte heller någon aning om Juno innan och blev nyfiken, jag hittade info om dess placering i mitt horoskop på sidan alwaysastrology.com.

  Till Helena: Ett stort tack för denna info! Den kom verkligen till mig i rätt tid! För förutom att jag läste att en känslig man är ämnad för mig enligt Juno, stod det även på sidan att de män som jag brukar fastna för (enligt mitt 5:e hus placering) är starkt frihetsälskande vattumän, och när jag läste beskrivningen av hur sådana män är i kärlek på astro.com stämde det så väl! De förhållanden jag har haft har varit med 2 stenbockar och en tvilling, och det har inte alls matchat mig som är född mellan våg och skorpion, och vill han en känsla av trygghet och veta när man ska ses nästa gång t ex! Med alla har det varit så att de var superpå i början, den ena sa t ex att han sagt till sin familj att han träffat den han skulle gifta sig med efter att vi bara träffats en gång, men sen så svalnar de liksom efter ett tag när jag börjar få känslor och fäster mig, eller känns det som om förhållandet inte når en djupare nivå och jag gör slut.

  När jag läser beskrivningen på astro.com hur vattumän är i kärlek kände jag att en sådan man vill jag inte ha! Och det var så bra att du skrev om det just nu, för jag pratade med en av dem för några dagar sedan, och fick rådet att inte höra av mig så mycket till nästa kille, för att det skrämmer bort killar. Utan att inse att han hörde av sig lika mycket i början av förhållandet och hade väldigt dålig kommunikationsförmåga och gjorde ett abrupt slut Jag har hela tiden diplomatiskt sagt att vi bara var olika, men nu känner jag mer ”det är inte jag, det är du”;)

  En spåtant på Öland sa till mig en gång att de killar jag stöter på ”hoppar från sten till sten”, och inte kan läsa mellan raderna osv, men att den rätte för mig däremot just skulle vara en känslig, försiktig man, som inte skulle vara tjurskallig (som de jag har stött på hittills) och att det skulle vara en blomstrande relation mellan oss. Jag letar fortfarande efter den rätte, och jag hoppas att han är som hon beskrev:)

 2. Vanja skriver:

  Intressant med Juno – helt nytt för mig :) Men tyvärr så nytt att jag inte har någon aning om hur den är placerad i mitt horoskop eller hur jag tar reda på det… Vet du hur man ”hittar” den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..