ANNONS

När backar Merkurius nästa gång?

/

Det är visserligen ett tag kvar men jag fick nyligen frågan när kommunikations- och kontraktsplaneten, Merkurius, går ner i lågeneregiläge igen. Det sker ju cirka 3-4 gånger per år och brukar kännetecknas av att just kommunikation går långsammare; brev, mail och telefonsamtal tycks inte få något svar och om de får svar är det ofta en aning snurrigt eller oklart. Att bestämma sig för att skriva under ett kontrakt eller köpa något dyrt under en period då Merkurius går retro brukar också ofta leda till att man, när Merkurius väl sen går framåt igen, kanske ser saker och ting på ett nytt sätt och ångrar sig. Klassiskt är att man köper något som sedan visar sig komma fram alldeles för sent eller kanske är skadat på något sätt.

Oktober

Nu till när det sker. Det är i stort sett hela oktober som berörs; 4-25 oktober. Med tanke på att Merkurius tar en stund på sig att både går ner i en långsammare takt och att få fart igen så råder jag er som går i kontraktstankar eller har viktiga samtal och möten under oktober, att dubbelkontrollera allt som sägs i både skrift och tal under hela oktober månad. Om du har möjlighet att skjuta på att skriva under kontrakt under oktober månad, eller få det gjort innan oktober, så föredrar jag den varianten. Annars, se det som att det är mycket möjligt att omständigheter senare kommer fram som kanske gör att situationen inte blir så långvarig som du hade trott eller tänkt.

Mer om Merkurius retrograd när vi närmar oss oktober. Men nu kan ni i alla fall förbereda er lite i förväg genom att markera dagarna i era kalendrar.

Glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00