ANNONS

Så påverkas stjärntecknen av fullmånen idag!

/

Intuition och medkänsla med dagens fullmåne

Det är fullmåne i andliga, fantasifulla och medkännande Fiskarnas tecken idag. Fiskarna styr över det tolfte huset, det sista huset i zodiaken, som symboliserar att man nått slutet på en lång resa. Man har blivit både klokare, mer ödmjuk och känslig för andras behov och man har nått en högre andlig utveckling. Fiskarna är starkt förknippade med fantasi och sentimentalitet. Många Fiskar tänker gärna tillbaka på det som varit. Ibland kan det tjäna som ren inspiration, ibland kan det bromsa förmågan att gå vidare.

Fiskarna är gråtmilda och de tar gärna på sig rollen av Florence Nightingale. Att få hjälpa andra, lyssna, stödja och klappa om de som mår dåligt, är något som många Fiskar är experter på. Fiskarnas styrare är Neptunus. Detta kan ge dem ett drag av att kunna prata på i timtal. De byter ämnen när andan faller på och efter samtalet med Fisken kan det känns som om man suttit mitt i en dröm eller något annat närmast overkligt.

Fiskarna energier påverkar oss nu vid fullmånen.

Fullmånens effekt är avslutande. Vi kan lämna saker och ting bakom oss. Sådant som vi kanske satte fart på i samband med nymånen i Fiskarnas tecken den 1 mars tidigare i år. Du kan se effekten av fullmånen +/- 4 dagar från och med den 9 september. Nedan kan du läsa inom vilket område som fullmånen i Fiskarna faller för de olika stjärntecknen:

Fiskarna-Första huset

Kära Fisk, det är dags att tänka på dig själv. Har du undrat över hur mycket du egentligen ska lägga på andra och när det ska bli din tur att få ta plats? De senaste två veckorna är det mycket möjligt att du fokuserat massor på alla andra runt i kring dig, men nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det finns en tid för att tänka på andra och en tid för att ge sig själv all den tid, kärlek och uppskattning man behöver. Tiden för det senare har kommit nu. Fullmånen är känslig, ha tålamod med de känslor som kanske letar sig upp till ytan nu. När du sedan, kanske med tårar i ögonen inser att du måste anta en annan attityd mot de omkring dig, snyt dig och sätt fart med det som känns viktigt för dig. Bara dig.

Vattumannen-Andra huset

De två senaste veckorna kan det ha varit mycket fokus på gemensam ekonomi, ägande och att dela saker med andra. Nu är det dags för att sätta gränser. Vad är egentligen ditt och vad är andras? Det andra huset är även känt som inkomsthuset. Här finner du inte bara den lön som kommer in på kontot utan även dina tillgångar i form av både saker och talanger. Minns du vad du startade i början på mars, som hade att göra med inkomster? Fanns där en koppling mellan det du tjänar och omvårdnad av andra, andlighet eller kanske fantasi och kreativitet? Fullmånen ger dig en chans till ett avslut nu. Frågan är om det är dags att överge det du startade i mars eller se det få gå vidare till en ny nivå.

Stenbocken-Tredje huset

Fullmånen i ditt tredje hus tyder på massor av kommunikation gällande Fiskarnas favoritämnen. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Kanske startade du i mars en spännande kurs eller inre resa som nu kommer till sitt avslut. Kurser inom kreativitet och andlighet, gärna ihop, är på tapeten, likså healing och välgörenhet. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt. Försök att få papper och ansökningar avklarade innan oktober månad är här.

Skytten-Fjärde huset

Det har troligen varit enormt fokus på din karriär och din branschstatus de senaste två veckorna. Men dagens fullmåne vill nu att du tar tag i ditt privatliv, det har hamnat lite ur fokus. Fullmånen föreslår faktiskt att du fullkomligt djupdyker i hemmet; baka bullar, krama om barnen och satsar på en medkännande attityd. Har det saknats något därhemma, något som bringar lycka och känslomässig tryggghet med eventuell koppling till det förflutna? Nu är det dags att ändra på omständigheter hemmet i sådana fall. Antingen du bestämmer dig för att renovera eller möblera om eller att anta en ny attityd så är det hemmet och familjen som står i fokus dagarna kring fullmånen. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi. Du behöver lugn och balans i hemmet.

Skorpionen-Femte huset

Det femte huset är förknippat med roligheter, kreativitet, barn och kärleksflirtar! Satte du igång med ett kreativt projekt i samband med nymånen i mars i år? Eller var det ett välgörenhetsprojekt för barn som fick ditt hjärta att börja dunka av glädje då? Nu, i samband med fullmånen, kan det du startade i mars komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är det i samband med något du älskar att göra som du träffar på någon som tycks ha en närmast förtrollande effekt på dig. Kanske känner du dig som om du sveps med i något som påminner om en dröm.

Vågen-Sjätte huset

Det sjätte huset är hälsans hus men även det dagliga arbetets hus. Att sätta stopp för ohälsosamma vanor och istället anamma en ny, närmast andlig livstil, kan göra under för din hälsa. Fiskarna mediterar gärna och de lyssnar mycket, mycket till vad deras intuition och deras inre säger dem är den rätta vägen för hälsa. Hälsoaspekterna av att ta hand om sig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktigt rening. In med mer medkänslighet på arbetet. Varför inte föreslå att låta en del av företagsvinsten gå till välgörenhet eller att ni ska starta en kassa för mediationskurser för de anställda? Att göra gott för andra, kan göra gott både för dig själv och för andra.

Jungfrun-Sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Med drömska Fiskarna kan ett bröllop bli som en dröm svept i slöjor. Likaså kan du bli bjuden på ett event eller en fest som är som tagen ur tusen och en natt. Ett kontrakt eller avtal med en affärspartner kan handla om något som styrs av Fiskarna; kreativa projekt, välgörenhet och/eller hälsa. Om ett förhållande, inom kärlek eller affärer, inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre bär frukt.

Lejonet-Åttonde huset

Det åttonde huset representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera. En ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar. Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation inleddes just och du är beredd att använda dig av din värdefulla intution och inre vägledare för att hitta rätt!

Kräftan-Nionde huset

Du har troligen använt dig av en ovanligt stor dos av förnuft, information och mental aktivitet de senaste två veckorna. Mailen har säkert gått varm och telefonen likaså. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på för mycket. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Eller att planera för en långresa med inslag av healing, mediation eller välgörenhet kanske. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och vidare perspektiv behöver komma in i ditt liv. Fiskarnas fantastiska rika inre liv vägleder dig- om du bara är intresserad av att lyssna.

Tvillingarna-Tionde huset

Hoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att verkligen visa vad du går för- det är lite av en upp-till-bevis situation som kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat. Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Du har fokuserat på väldigt mycket hus- och hemrelaterat de senaste två veckorna, så nyheterna om möjligheter inom din karriär kommer kännas som ett mycket välkommet avbrott. Bli inte förvånad om något av Fiskarnas favoritämnen blir aktuella för dig inom din karriär; healing, andlighet, fantasi, kreativitet och välgörenhet.

Oxen-Elfte huset

Sedan två veckor tillbaka har du troligen fokuserat på det goda och det roliga i livet. Oavsett om detta handlade om dina kreativa projekt och drömmar, att bara njuta av barn eller göra roliga saker som att flirta eller bege dig iväg på en lustfylld resa, så kommer nu en punkt där du inser att du kanske kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt välgörenhetsnätverk. Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att verkligen agera med hjärtat och av godhet!

Väduren-Tolfte huset

Om du de senaste två veckorna har tagit hand om planeringsscheman på arbetet, hållit alla bollar i luften och sett till att kunderna fått precis det de har önskat, kanske du i samband med fullmånen känner ett enormt behov av att få dra dig undan och bara vara du ett tag. Ett djupt personligt besked kan komma till dig, det är känslomässigt och kan ha att göra med din hälsa. Det tolfte huset styr sjukhusinrättningar och du kan få en chans att ta hand om en hälsofråga som varit aktuell sedan i början av mars i år. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila i helgen” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt.

Glad tisdag till er alla!

Stora kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00