Hösthoroskop 2014!

På måndag startar jag med att lägga upp hösthoroskop för alla stjärntecknen. Hösthoroskopet kommer, precis som förra året, att täcka månaderna oktober, november och december. Jag startar redan nu för att alla tecken ska ha fått läsa sitt horoskop innan vi har nått den 1 oktober. Först ut blir Väduren på måndag alltså.

Bäst att jag knattrar vidare här på min datorn nu…

Glad fredag till er alla därute!

Kramar

Helena

 1. AnnaH skriver:

  Toppen med höstastro. Det kan verkligen behövas. Min höst har verkligen dundrat igång med riktiga höststormar. Starta med väduren blir toppen!! Då jag är en liten oxe och tycker det är jobbigt med höststormar… :-)

  Trevlig helg!

  AnnaH

  1. Kul! Då får du läsa snart då- redan på tisdagen!
   Kramar och glad helg!
   Helena

 2. Tack vad spännande!

  Glad fredag önskar jag dig och din familj!

  1. Tack detsamma Jeanette! Hoppas allt är bra med dig!
   Kram Helena

 3. Trevligt med höstastro ;-) men kan du inte för lite omväxling köra omvänd ordning med fiskarna först eller blanda hejvilt :-))) de är så förutsägbart nu… Tack Tack!

  1. Jag har funderat på att blanda eller göra helt i omvänd ordning. Får bli till vårhoroskopet för jag har redan varit förutsägbart tråkig i min planering. :-)
   Kramar och glad helg till dig!
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..