ANNONS

Boklördag. Modern Mystik av Kajsa Ingemarsson

/

Jag har tidigare under sommaren skrivit om Kajsa Ingemarsson och hennes spännande böcker på temat andlighet och kreativitet samt hennes resa till Marocko dit man under hösten kan följa med Kajsa. (I skrivande stund vet jag dock inte om några platser finns kvar.)

Om man nu inte kan följa med Kajsa till Marocko så kan man i alla fall resa med henne, rent mentalt; tack vare hennes nya, spännande bok Modern Mystik. Jag hade förmånen att få läsa manus redan tidigt i somras.

I Modern Mystik berättar Kajsa sin egen personliga berättelse om hur hon började söka efter något större i livet. Det finns spännande exempel från hennes eget liv och tips för hur man kan få kraft när livet kanske känns en aning grått.

Jag är väldigt glad över att Kajsa tagit steget ut med att visa på möjligheter som kan komma genom att man öppnar sig för det magiska och de mystiska i livet, det som Kajsa kallar för den dolda vägen, och jag anar att temat ”vardagsandlighet” är på väg att blomma ut inom svensk litteratur. Det ska bli spännande att se vad som följer i bokens kölvatten.

Släppdatum för Modern Mystik är den 15 september. Bara att kika in i närmaste bokhandel och titta lite närmare på Kajsa bok om modern mystik och andlighet och all dess potential om du känner dig i behov av pepp och inspiration.

Glad lördag!

Stora kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00