ANNONS

Horoskop vecka 38, 2014

/

Han som inte skräder orden
Mars har precis flyttat in i Skyttens teckan när veckan startar. Mars är Vädurens styrare och inte känd för att lägga band på sig när han vill något. Mars säger vad han tycker och tänker och bryr sig inte så mycket om vad andra anser om saken. Mars representerar egot ( jag först, främst och för alltid) samt energi och krig. Skytten är livsfilosofens tecken. Han dryftar gärna frågor kring lag, rätt och moral. Allra helst med en koppling till utlänningar eller på en internationell nivå.
Tänker ni det som jag tänker; att vi har ett riksdagsval med Mars och Skyttens energier strålande ned över oss? Mars i grodorna-hoppar-ur-munnen-tecknet, Skytten, kan skapa drama och rubriker om att en och annan sagt lite för mycket, för högt. Frågan blir vem som står för rubrikerna?

Snabbt men inte så smidigt
Mars är även känd som manlighetens tecken. Rent kärleksmässigt symboliserar Mars i Skytten någon som kan kännas som ”lite för mycket”. Någon som springer efter den han/hon är intresserad av utan att veta när det är dags att ligga lågt ett tag. Lite svårflörtad stil är oftast mer spännande än ”så vad säger du- vill du flytta ihop om vår tredje date känns bra?”.

Mars stannar i Skyttens tecken fram till och med den 26 oktober. Är vi riktigt uppmärksamma den här veckan kan vi också få en inblick i vad som väntar när Saturnus i december flyttar in i Skyttens tecken.

Kärlek…
Apropå kärlek ovan så väntar fler intressanta händelser den här veckan. Den 14 september är värd att notera. Den både gav glans till helgen som precis var och måndagen den 15 september. Venus och Pluto möts och det är kärlek, fioler och en höjdare inom sin bransch som kan få hjärtan att ta ett extra skutt, som florerar. En spännande, romantisk start på vecka 38 kan vänta.

… och lite mer kärlek!
Söndagen den 21 september slår sig Venus ihop med Saturnus orden ”strukturerad kärlek” låter inte så upphetsande men den 21 kan man verkligen få en inblick i hur kärlekslivet skulle kunna bli bättre och lyckligare. Antingen kläcker man den vinnande formulan själv eller så kommer den i form av ett gott råd från en klok person med erfarenhet av precis det man själv går igenom. Var öppen för det som kommer till dig i form av kärleksråd den här dagen!

Neptunus och beslut
Samma dag, den 21 september, hamnar också Mars och Neptunus lite på kant med varandra. Om du funderar över ett viktigt beslut var då noga med att kontrollera alla fakta innan du bestämmer dig. Neptunus lägger gärna en slöja glitter över allt hon ser och sopar godtyckligt potentiella problem under mattan. Bäst att dubbelkolla allt innan Neptunus övertalat en att bara trampa på i ullstrumporna alltså!

Redo för en vändpunkt och nystart?
Nästa vecka väntar en vändpunkt med en nymåne i Vågens tecken, en av årets bästa dagar och höstdagjämning. Avsluta det som gnagt på er sedan i mars och som fullmånen den 9 september uppmärksammade er på. I vecka 39 vill ni vara klara att sätta fart mot nya mål!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00