ANNONS

Hösthoroskop 2014- Väduren (oktober, november, december)

/

Oktober

Oktober blir en händelserik månad. Två förmörkelser väntar och de kommer se till att skapa rörelse där det har stått still. Förmörkelser fungerar som friska, starka fläktar för att vädra ut allt som blivit stillastående och som inte längre utvecklas. Det kan kännas rörigt när de äger rum men brukar, i efterhand, vara förklädda välsignelser.

Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt eget tecken vilket innebär en chans till nystart av hur du och andra ser på dig. Din personliga image och utstrålning kan komma att förändras under de kommande 6 månaderna. Nya kläder, en ny stil eller en ny sportig inställning så här i början på hösten kan leda till att du om ett halvår ser helt annorlunda ut. Förmörkelsen påverkar även dina vänner, nätverk, djupare psykologiska händelser eller funderingar samt familjen. Det är en stark förmörkelse så ge dig själv tid för att kunna ta in vad som än sker inom dessa områden.

Solförmörkelsen den 23 oktober äger rum på gränsen till ditt åttonde hus. Här finner man nära-döden upplevelser, oftast på en psykologisk nivå, och djupa funderingar över livet och existens. Men även sex och delade tillgångar, som t ex med en partner. Din make eller sambo kanske deklarerar att det är dags för en omstrukturering av ekonomin för att undvika en kris och alla former av hantering av pengar och ekonomi på ett lekfullt sätt, som t ex genom spel, bör undvikas.  Solen styr barn varför ett extra öga på barnen kring förmörkelsen är att rekommendera. Om det är någon gång som en Ipad är att föredra framför utelek så är det kring den 23 oktober.

Håll ögonen på dagarna kring den 26 oktober- din karriär kan få sig en rejäl skjuts tack vare hårt arbete. Du verkar också arbeta på ett mer nytänkande sätt, vilket visar dig nya vägar.

Merkurius backar under nästan hela månaden så undvik alla former av kontrakt och initiering av nya kontakter. November är en bättre månad för sådana aktiviteter.

November

Du fortsätter att befinna dig i en stark karriärperiod. Framgång kan sticka i ögonen på de som inte har det lika lätt. Försök att sätta dig över kommentarer eller sura miner från de som trånar efter det du har åstadkommit. Du har arbetat hårt för att lyckas med du företagit dig.

Mars, din styrare, slår sig samman med Pluto, Skorpionens styrare. Detta tyder på att det kan bli aktuellt med alla typer av aktiviteter som styrs av Skorpionen; kanske föreslår din läkare någon form av kirurgi, kanske är det din bankman som vill att du strukturerar om din gemensamma ekonomi eller lån. (Din partners ekonomi ser dock ut att lätta från och med november.) Likaså kan det vara läge för dig att ta tag i relationer som på något sätt har hållit dig i ett psykologiskt järngrepp. I sådana fall kan det vara dags att bryta dig fri.

Förmörkelserna som ägde rum i oktober månad återaktiveras till viss del, varför november fortfarande kan bjuda på rörelser och händelser vad gäller barn och vänner. Fortsätt också att undvika att spekulera i eller spela med pengar. De dagar som förmörkelserna aktiveras på är kring 6-7 november samt den 15-17 november.

December

I årets sista månad kan du se fram emot att känna att hälsan får det lättare. Saturnus har befunnit sig i en bister vinkel till ditt tecken men från och med julafton så flyttar han vidare över himlavalvet och ger dig bättre förutsättningar. Saturnus kommer flytta in i Skytten, den store idealistens tecken, och ger dig samtidigt bättre förutsättningar att må bättre om du tar extra hand om din hälsa. Koncentrera dig på Saturnus kroppsdelar såsom ben, skelett, tänder och Skyttens höfter, lever och lår så kan du få en chans till bättring.

Trots att det är jultider och långledighet som väntar i slutet av månaden så har Vädurarna sin årliga karriärtopp från och med den 23 december. Ett flertal planeter befinner sig i ditt tionde hus där man hittar karriär och status inom sitt yrke. Dessa rörelser tyder på att ditt namn når framgång inom din bransch.

Om en julflirt låter spännande ska du hålla ögonen öppna när du går till kyrkan eller på annat sätt firar religiöst. Fram till den 10 december är du attraherad av något som känns utöver det vanliga, kanske en utländsk man/kvinna eller någon som du förknippar med ”annorlunda”. Efter den 10 december, och i samband med din årliga karriärtopp, kan kärlek på arbetet komma på tapeten. Män och kvinnor högt upp i hierarkin lockar, likaså personer som på något sätt utstålar makt och framgång. Chefer och överordnade kan få dig på fall med andra ord. Din karriärplanet, Saturnus, befinner sig i ditt resande hus och kommer stanna där i flera år framöver. Du kan se fram emot mer resor i ditt arbete under 2015. Att resa kan också ge dig fler och bättre möjligheter inom karriären de närmaste åren.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00